Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.
English

13 квітня 2022 року кафедрою товарознавства, експертизи та торговельного підприємництва було проведено відкрите засідання наукового гуртка «Фізико-хімічні методи дослідження сировини і матеріалів». Участь в науковому заході взяли здобувачі вищої освіти груп ПТБД-21д, ХТ-11д, ХТ-21д (в кількості 16 осіб), науково-педагогічні працівники кафедри Василишина Ольга, Паламарчук Владислав, доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Семко Тетяна. До активної участі в обговоренні долучились й інші члени гуртка. Проведений науковий захід дозволив переконатися у значимості питань дослідження харчових продуктів, забезпечення їх належної якості і виявлення можливої фальсифікації.

13 квітня 2022 року кафедрою обліку та оподаткування було проведено відкрите засідання студентського наукового гуртка «Сучасний бухгалтер» під головуванням к.е.н, доцента Гладій Ірини. На засіданні були присутні здобувачі вищої освіти груп ОБО-11дс, ОБО-31д, ФКА-31д та науково-педагогічні працівники кафедри. Засідання гуртка відбулося у вигляді презентацій, доповідей здобувачів та наукових дискусій. Обговорювали важливі питання щодо розвитку системи бухгалтерського обліку та оподаткування в умовах воєнного стану.
Відбувся плідний обмін думками студентів і викладачів!

8 квітня 2022 року кафедрою економіки та міжнародних відносин було проведено відкрите засідання наукового гуртка «Міжнародний бізнес» на тему «Міжнародна міграція населення з України, що пов’язана з військовими діями: стан, проблеми та соціально-економічні наслідки в довгостроковій перспективі для України». Участь в науковому заході взяли студенти груп МЕВ-31д, МЕВ-32д, МЕВ-41д, МЕВ-42д та науково-педагогічні працівники кафедри. До активної участі в обговоренні долучились й інші члени гуртка. Проведений науковий захід дозволив переконатися у вагомій значимості збереження трудових ресурсів для розбудови і розвитку економіки України.
З цікавими доповідями і презентаціями виступили наступні здобувачі вищої освіти груп МЕВ-31д, МЕВ-32д гуртка: Лепко Катерина, Грига Оля, Слівка Тетяна, Адамлюк Артур.
Засідання відкритого гуртка пройшло у жвавій дискусії, де кожний учасник засідання отримав відповіді на питання, які його зацікавили.

8 квітня 2022 року для здобувачів вищої освіти за спеціальностями 241 «Готельно-ресторанна справа» (освітня програма «Готельно-ресторанна справа») та 242 «Туризм» (освітня програма «Міжнародний туристичний бізнес») освітнього ступеня «магістр», к.е.н., доцентом кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Мариною Рябенькою було проведено семінар на тему: «Кваліфікаційна робота як самостійне наукове дослідження: вимоги до виконання та захисту».
Кваліфікаційна робота є підсумковою роботою, яка дає можливість виявити рівень засвоєння здобувачами вищої освіти теоретичної загальнонаукової та практичної підготовки, вміння застосовувати отримані знання під час вирішення конкретних професійно-орієнтованих завдань, здатність до наукового пошуку за обраною тематикою дослідження.

7 квітня 2022 року к.т.н., доцентом кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Ларисою Фіалковською було проведено відкрите засідання наукового гуртка «Технолог» на тему: «Інноваційні технології виробництва вина». На засіданні були присутні здобувачі вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи.
Зі вступним словом виступила керівник наукового гуртка к.т.н., доцент Лариса Фіалковська, яка відзначила актуальність застосування інноваційних технологій у виноробстві, у зв’язку з їх спроможністю покращити смакоароматичні та функціональні властивості вина, подовжити термін його зберігання, розширити асортимент та посилити конкурентоспроможність винної продукції на ринку галузі.

7 квітня 2022 року асистентом кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Оленою Пахомською було проведено відкрите засідання наукового гуртка «Кондитер-клас» на тему: «Пасхальна випічка країн світу». На засіданні були присутні здобувачі вищої освіти за спеціальностями 181 «Харчові технології», 241 «Готельно-ресторанна справа», науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи.
Великдень - світле духовне свято, яке щороку об’єднує сотні тисяч людей по всьому світу. Запашні страви, весняне сонце і давні традиції роблять Великдень значною подією у житті всіх християн. Попри однакове релігійне коріння, у різних країнах традиції святкування Великодня суттєво між собою відрізняються. Так, кожна країна має свої звичаї та атрибути святкування, залежно від легенд та вірувань, які протягом століть передаються з покоління в покоління.