Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.
English

Тематичний вечір-презентація «Мовою Шекспіра», який відбувся 25 квітня в читальній залі № 3 бібліотеки інституту, став продовженням низки заходів, присвячених Року англійської мови в Україні.

З 25 по 28 квітня 2016 року у Вінницькому торговельно-економічному інституті КНТЕУ проходить тиждень сталого місцевого розвитку! 25 вересня 2015 року ООН прийняла Цілі сталого розвитку. Ці сімнадцять цілей і 169 відповідних до них завдань визначають глобальні пріоритети розвитку до 2030 року.

22 квітня 2016 року відбулося засідання вченої ради ВТЕІ КНТЕУ. 

19 квітня 2016 року координатором ресурсного центру зі сталого розвитку Махначовою Н.М. було проведено 3-й з курсу тренінгів під назвою «Ефективна комунікація». Метою тренінгу було визначення сутності ефективної комунікації та чинників, які впливають на порозуміння в комунікативному процесі.

20 квітня 2016 року в читальній залі к.-1, з нагоди відзначення Всесвітнього дня книги та авторського права (23 квітня) відбулася зустріч студентів факультету товарознавства, туризму та готельно-ресторанної справи з фотохудожником, композитором, педагогом, журналістом та Заслуженим діячем мистецтва України – Зорій Файном.

Директор Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ Н.Л. Замкова взяла участь в установчому засіданні Подільського осередку «Подільська гільдія кулінарів» громадської спілки «Український кулінарний союз», яке відбулося 12 квітня 2016 року у Хмельницькому торговельно-економічному коледжі КНТЕУ. Метою створення «Подільської гільдії кулінарів» є організація і активізація зусиль рестораторів, освітян і фахівців ресторанного господарства у справі популяризації та розвитку української кухні, впровадження стандартів світового кулінарного мистецтва, інтеграція у світовий професійний простір та обмін досвідом, сприяння підвищенню культури харчування та рівня вітчизняного сервісу, туристичної привабливості Подільського краю.