Кафедрою туризму та готельно-ресторанної справи проведено майстер-клас "Мистецтво приготування та декорування капкейків"

07 жовтня 2019 року кафедрою туризму та готельно-ресторанної справи був проведений майстер-клас з приготування капкейків – маленьких казкових тортиків, виготовлених порційно. Згідно з технологією, випікаються капкейки в алюмінієвих або паперових формочках, прикрашаються кремом, фруктами чи поливкою.
До участі у майстер класі долучилися здобувачі вищої освіти спеціальностей "Готельно-ресторанна справа" та "Харчові технології". Майстер-клас провела кондитер Вітавська С.В., яка випікає кулінарні смаколики за сучасною технологіями.
У затишній дружній атмосфері учасники заходу приготували три види шоколадних капкейків з різними начинками (шоколадним ганашем, соленою карамеллю, вишневим кулі). Готові вироби прикрасили шоколадом, бусинками та ягодами. Учасники заходу переконалися, що кожен майстер-клас – це нове відкриття і знайомство з людьми, котрі розкривають секрети своєї творчості. Майстер-клас подарував його учасникам незабутні враження та можливість вдосконалення професійних здібностей. Ініціатором проведення майстер-класу стала асистент кафедри Пахомська О.В.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |






