Відбулося відкрите засідання наукового гуртка «Технолог»
17 березня 2025 року в рамках ХІІІ Фестивалю студентської науки відбулося відкрите засідання наукового гуртка «Технолог» на тему «Дослідження технології виробництва м´ясних та ковбасних виробів».
Участь у засіданні наукового гуртка, що функціонує на чолі з канд. техн. наук, доцентом Фіалковською Л.В., взяли здобувачі вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології».
З доповідями виступили:
- Калашніков Данило – доповідь на тему «Якість сировини для виробництва ковбасних виробів»;
- Марковський Сергій – доповідь на тему «М'ясні копченості»;
- Куровський Дмитро – доповідь на тему «Характеристики м'ясних виробів».
Науковий гурток «Технолог» є майданчиком для представлення результатів досліджень здобувачів на тематику технологій харчових виробництв, а також обміну думками та дискусій на професійну тематику.