Відбулася гостьова лекція на тему «Ключові тренди сучасної барної індустрії. Флейрінг як вид барного мистецтва»
18 березня 2025 року для здобувачів вищої освіти за спеціальностями 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм і рекреація», 181 «Харчові технології» ОС «бакалавр» проведено гостьову лекцію на тему «Ключові тренди сучасної барної індустрії. Флейрінг як вид барного мистецтва», у якості запрошеного лектора на якій виступив Степан Вітрук – шеф-бармен ресторану «Lolla – gastro place», ресторанно-готельного комплексу «Drive Club».
На лекції було коротко презентовано базові поняття барної індустрії, значно ширше – основні тенденції розвитку галузі в сучасний нам період. Увазі присутніх було представлено теоретичні відомості про флейрінг, а також презентовано окремі фігури флейрінгу наочно.
Лекція відбувалася у невимушеній атмосфері, супроводжувалася постійною комунікацією між лектором та здобувачами. Так, присутні мали унікальність можливість поставити пану Степану питання за темою виступу та таким чином більше дізнатися про особливості функціонування барної індустрії, а також надихнутися на професійні звершення.
Захід виявився не лише пізнавальним, але й дуже атрактивним, за що колектив кафедри туризму та готельно-ресторанної висловлює слова вдячності Степану Вітруку і зичить йому творчої наснаги для нових звершень!