Для здобувачів вищої освіти проведено майстер-клас на тему «Технологія приготування та декорування медових тістечок»
18 березня 2025 року з ініціативи кафедри туризму та готельно-ресторанної справи для здобувачів вищої освіти за спеціальностями 181 «Харчові технології», 241 «Готельно-ресторанна справа» ОС «бакалавр» було організовано майстер-клас на тему «Технологія приготування та декорування медових тістечок», який провів Олександр Зубко – кондитер тратторії «Terra Mare», випускник спеціальності 181 «Харчові технології».
Майстер-клас розпочався з короткої презентації Олександром технологічних особливостей приготування пряно-медового тіста та виробів з нього. Під чітким керівництвом кондитера учасники майстер-класу приготували заготовки до пряно-медових тістечок та випекли їх, а також приготували крем-чіз та прикрасили ним готові вироби, використавши при цьому різноманітний декор (фрукти, ягоди, бізе, макаронс, кондитерські посипки).
У ході проведення заходу пан Олександр поділився з присутніми власним досвідом приготування різноманітних кондитерських виробів, а також надав здобувачам вищої освіти рекомендації щодо можливостей їх професійного становлення, самореалізації та зростання як фахівців галузі. По завершенню майстер-класу кожен із його учасників мав можливість продегустувати приготовлені власноруч десерти та оцінити їх органолептичні властивості.
Учасники майстер-класу висловлюють Олександру слова вдячності та сподівання на продовження співпраці.