Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.
English

18 березня 2025 року з ініціативи кафедри туризму та готельно-ресторанної справи для здобувачів вищої освіти за спеціальностями 181 «Харчові технології», 241 «Готельно-ресторанна справа» ОС «бакалавр» було організовано майстер-клас на тему «Технологія приготування та декорування медових тістечок», який провів Олександр Зубко – кондитер тратторії «Terra Mare», випускник спеціальності 181 «Харчові технології».

Майстер-клас розпочався з короткої презентації Олександром технологічних особливостей приготування пряно-медового тіста та виробів з нього. Під чітким керівництвом кондитера учасники майстер-класу приготували заготовки до пряно-медових тістечок та випекли їх, а також приготували крем-чіз та прикрасили ним готові вироби, використавши при цьому різноманітний декор (фрукти, ягоди, бізе, макаронс, кондитерські посипки).
У ході проведення заходу пан Олександр поділився з присутніми власним досвідом приготування різноманітних кондитерських виробів, а також надав здобувачам вищої освіти рекомендації щодо можливостей їх професійного становлення, самореалізації та зростання як фахівців галузі. По завершенню майстер-класу кожен із його учасників мав можливість продегустувати приготовлені власноруч десерти та оцінити їх органолептичні властивості.
Учасники майстер-класу висловлюють Олександру слова вдячності та сподівання на продовження співпраці.