Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.
English

19 березня 2025 р. на потужностях ресторану швидкого харчування «БПШ» було проведено гостьову лекцію з елементами майстер-класу на тему «Сучасні формати закладів ресторанного господарства». Захід проводив Зарічнюк Антон – співвласник та операційний керуючий ресторану швидкого харчування «БПШ», бару-сидерії «Білий налив», випускник спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа».

На майстер-класі здобувачі вищої освіти власноруч приготували шаурму «Класік» під пильним наглядом Антона Зарічнюка та кухаря закладу. Вони дізналися про секрети правильного вибору інгредієнтів, технологію приготування м'яса на вертикальному грилі, особливості формування та запікання лаваша, а також про важливість дотримання санітарних норм. Після майстер-класу здобувачі вищої освіти мали можливість скуштувати власноруч приготовану шаурму та обговорити свої враження з керуючим закладу. Далі Антон Зарічнюк детально розповів про сучасні тенденції розвитку ресторанного бізнесу, зокрема про формати закладів, які користуються найбільшою популярністю серед споживачів. Він поділився власним досвідом відкриття та управління ресторанами «БПШ» та «Білий налив», розповів про особливості їх концепцій, маркетингові стратегії та фінансові показники.
Здобувачі вищої освіти не лише поглибили свої знання з кулінарного мистецтва, засвоївши актуальні тенденції та почерпнувши ідеї для нових страв, але й отримали задоволення від дегустації власноруч приготованої шаурми та фірмових напоїв закладу «БПШ».
Гостьова лекція з елементами майстер-класу від Антона Зарічнюка наповнила учасників заходу позитивними емоціями, яскравими враженнями та надихнули на професійне зростання. Вони набули цінного досвіду у приготуванні популярної на сьогодні страви, що є невід'ємною частиною сучасного ресторанного бізнесу.