Здобувачі вищої освіти взяли участь у дегустації-презентації вина від українських виноробів у гастро- та винному маркеті «Wine Time»
7 квітня 2025 року здобувачі вищої освіти за спеціальностями 241 «Готельно-ресторанна справа» (гр. ГРС-21д, ГРС-22д, ГРС-11дсп), 181 «Харчові технології» (гр. ХТ-21д) взяли участь у дегустації-презентації вина від українських виноробів у гастро- та винному маркеті «Wine Time». Дегустацію проводив шеф-сомельє мережі маркетів «Wine Time» у м. Вінниця Вадим Свинарчук.
Учасники дегустації скуштувати тихі та ігристі білі, рожеві та червоні вина від таких українських виробників вина, як «Колоніст», «Beykush», «GiGi», «Villa Tinta», «Father's Wine», поєднавши їх з відповідною гастрономією.
Дегустація супроводжувалася представленням цікавих фактів про історію та сучасність вирощування винограду в різних регіонах України, особливості технологічних процесів виробництва вина. Присутні на дегустації здобувачі вищої освіти отримали можливість вдосконалити навички правильної оцінки кольору, аромату, смаку та консистенції вина, а також дізнатися більше секретів поєднання вина з різними продуктами.
Учасники дегустації висловлюють слова вдячності сомельє Вадиму та маркету «Wine Time» за здобуті знання та навички, а також атмосферу і можливість приємно провести час.