Здобувачі вищої освіти відвідали крафтове виробництво «Tasty Jar»
8 квітня 2025 року для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» (гр. ХТ-11дсп, ХТ-21д, ХТ-31д) було проведено виробничу екскурсію на крафтове виробництво фруктово-ягідної пастили, фріпсів та цукерок ТМ «Таsty Jar». На підприємстві дбайливими руками пастельє та шоколатьє, без цукру та консервантів, створюється велика кількість різноманітних солодощів, які вражають магією натуральних смаків та ароматів.
Екскурсія на підприємство стала для здобувачів вищої освіти не лише захопливим знайомством з процесом перетворення соковитих фруктів на ніжні ласощі, але й наочною демонстрацією ключових аспектів функціонування сучасної харчової промисловості, з урахуванням вимог HACCP. Такий підхід є запорукою виробництва якісної та безпечної продукції.
Значний інтерес у присутніх викликало сучасне технологічне обладнання, яке використовується на виробництві. Так, здобувачі вищої освіти мали можливість спостерігати за злагодженою роботою потужних сушильних установок та пакувальних машин, інших зразків обладнання.
Таким чином, екскурсія на виробництво ТМ «Таsty Jar» дозволила поглибити теоретичні знання та практичні навички за фахом, а також вкотре переконатися в обумовленості виробництва високоякісної харчової продукції новітніми технологіями, сучасним обладнанням та контролем якості.
Колектив кафедри туризму та готельно-ресторанної справи висловлює вдячність крафтовому виробництву ТМ «Таsty Jar» за проведений захід, а також смачні та корисні смаколики.