Відбулося засідання Бізнес-школи ВТЕІ ДТЕУ у форматі майстер-класу із приготування суші та ролів від суші-бару «Yama»
11 квітня 2025 року на базі Вінницького торговельно-економічного інституту ДТЕУ відбулося чергове засідання Бізнес-школи, яке пройшло у форматі захоплюючого майстер-класу з приготування суші та ролів. Захід був організований за участі суші-бару «Yama» та особисто Владислава Мигалика, власника франчайзингової мережі суші-барів Yama.
Учасники мали унікальну можливість зануритися у світ японської кухні, власноруч приготувати два види ролів під професійним керівництвом майстра, а також дізнатися багато цікавого про внутрішні процеси ведення ресторанного бізнесу. Владислав Мигалик поділився цінними інсайдами щодо роботи мережі, розповів про особливості відкриття франчайзингових закладів, маркетингові інструменти, що використовуються в мережі, а також поділився власним підприємницьким досвідом.
Захід пройшов у теплій та натхненній атмосфері, давши студентам не лише практичні навички приготування страв, а й нове бачення ресторанного бізнесу як перспективного напрямку підприємництва. Щиро дякуємо Владиславу Мигалику та команді суші-бару «Yama» за натхнення, щирість, практичні поради та чудову атмосферу!
З нетерпінням чекаємо на нові зустрічі в рамках Бізнес-школи ВТЕІ ДТЕУ!