Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.
English

15 травня 2025 року старший викладач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Олена Пахомська взяла участь у ІІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації», яка відбувалася у Національному університеті харчових технологій (м. Київ).

У рамках конференції відбулася виставка-презентація продукції багатьох провідних промислових та крафтових виробників харчової продукції з Київської та інших областей.
Робота конференції розпочалася з вітального слова Олександра Шевченка, ректора Національного університету харчових технологій, який високо оцінив роботу науковців та освітян, які працюють у сфері підготовки фахівців для харчової галузі, а також виробників харчової продукції, у такий непростий для країни час.
Модераторами конференції виступили д-р техн. наук, професор, завідувач кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Василь Пасічний та канд. техн. наук, доцент, доцент кафедри м’яса і м’ясних продуктів, гарант освітньої програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» Оксана Топчій.
Потужними спікерами були представлені доповіді на тему вимог законодавства до виробників харчової крафтової продукції, бренд-дизайну харчових продуктів, інноваційних стратегій розвитку крафтового виробництва, можливостей використання крафту для розвиту HoReCa та туризму, ін.
У рамках конференції відбулися дві панельні дискусіі: «Цифровізація та технологічна модернізація у харчовій промисловості та сфері HoReCa: інструменти розвитку малого і середнього бізнесу», «Синергія крафтового виробництва, HoReCa та туризму: можливості інтеграції, розвитку і просування локальних продуктів», до яких долучилися провідні фахівці-практики харчової галузі Укпаїни. Завершився перший день роботи конференції підведенням підсумків модераторами заходу та врученням дипломів доповідачам та учасникам панельних дискусій.