Науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти відвідали Молочну ферму Прикарпаття «МУККО»
28 вересня 2025 року науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи та здобувачі вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» відвідали Молочну ферму Прикарпаття «МУККО» (с. Угерсько Стрийського р-ну Львівської обл.).
Прибувши на підприємство, науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти відвідали козину ферму, що нараховує понад 1 700 кіз альпійської та інших порід. У супроводі працівників підприємства учасники заходу оглянули приміщення, в яких проживають кози, в яких вони харчуються та проходять процес доїння. Детально вдалося оглянути спеціальне технологічне обладнання, яке при цьому використовується.
Після відвідування ферми присутні на заході представники ВТЕІ ДТЕУ мали можливість пройти на виробництву сиру та кисломолочної продукції і спостерігати за виробничими процесами. Увагу було звернуто на обладнання, залучене до виробництва, а також власне сам процес виробництва.
Закінчився візит на підприємство дегустацією продукції Молочної ферми Прикарпаття «МУККО» – смачної та корисної, а також придбанням гастрономічних сувенірів.
Щиро вдячні керівництву підприємства за можливість відвідати виробництву та ближче ознайомитися з особливостями технологічного процесу виробництва сиру.