Участь у гостьовій лекції на тему «Організація гастрономічного туру: мистецтво смакових вражень»

28 жовтня 2025 року науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, здобувачі вищої освіти за спеціальністю J3 Туризм та рекреація доєдналися до гостьової лекції на тему «Організація гастрономічного туру: мистецтво смакових вражень». У якості спікера на лекції виступила гідеса, гідотерапевтка, авторка турів з ефектом «ВАУ!» Олена Безрук.
Пані Олена ознайомила слухачів з власним досвідом пошуку рецептів старовинних страв, розроблення та проведення гастрономічних екскурсій. Цікавими та пізнавальними виявилися розповіді гідеси про специфіку організації та реалізації гастротурів. Лекторка переконана: успіх останніх залежить від наявності гастрономічної кулінарної спадщини та її унікальності, від смаку та якості страв автентичних страв, а також від здатності гіда створити емоційний зв'язок між гостем та культурою регіону.
Колектив кафедри туризму та готельно-ресторанної справи висловлює слова вдячності пані Олені – за змістовну лекцію, а також Національному університету харчових технологій – за організацію заходу та запрошення взяти у ньому участь.



