26 вересня 2020 року здобувачі вищої освіти групи ГРС-12д спільно з асистентом кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Антонюк К.Г. у рамках вивчення навчальної дисципліни «Культурна спадщина України» відвідали інтерактивну екскурсію «Школа темних віків». Екскурсанти отримали можливість дізнатися, яким був світ дитинства та навчання в минулому, завдяки ознайомленню з численними археологічними матеріалами, а також зіграти в ігри кам'яної доби, спробувати свої сили у середньовічному письменстві. Захід відбувся у Вінницькому обласному краєзнавчому музеї у рамках відзначення Днів європейської спадщини.

25 вересня 2020 року науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи взяли участь у роботі Міжнародної науково-практичній конференції «Технологія харчових продуктів і комбікормів» (засідання відбулося в он-лайн режимі).
Предметом обговорення стали стандарти якості харчової сировини та їх гармонізація з європейськими нормами, проблеми удосконалення контролю якості, продовольчої безпеки та охорони довкілля.
Крім відомих українських науковців, учасниками конференції були провідні вчені з Сербії, Польщі, Болгарії, Грузії. Організатором заходу виступила Одеська національна академія харчових технологій.