Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

Навчатися у Вінницькому торговельно-економічному інституті КНТЕУ, спілкуватися з практиками, отримувати нові досвід, знання та враження – це не фантазія, а реальність, яка стала частиною життя студентства – учасників засідань Бізнес-школи ВТЕІ КНТЕУ та новим кроком до професійного успіху в складних умовах фізичного дистанціювання!!!
Онлайн-навчання дає безмежні можливості!
28 квітня 2020 року викладачі ВТЕІ КНТЕУ та здобувачі вищої освіти ОП "Маркетинг" ОС "молодший бакалавр", "бакалавр", "магістр", прийняли участь у п'ятому ефірі Всеукраїнського Антикризового Центру Рестораторів України.
Говорили з Дмитром Борисовим про реалізацію "Маркетингу доставки" в умовах пандемії. Як вижити ресторанному бізнесу, про безпечність працівників, які працюють в часи COVID-19.
Ірина Авруцька - маркетолог ресторанного бізнесу, засновник Like4 Like Food service Strategies - поділилася професійними порадами щодо організації маркетингу доставки за допомогою застосування бази клієнтів, використання лояльності клієнтів до бренду, залучення до бізнес-процесу лідерів думок, які мають вплив на цільові аудиторії, використання всіх он-лайн ресурсів для донесення інформації до споживачів, формування маркетингових рішень на основі систематичного CRM аналізу.
Щиро дякуємо організаторам за можливість долучитися до прямого ефіру, обмін досвідом, практичні поради щодо підвищення професійного рівня!
Учасники заходу скористалися своїм шансом зараз, щоб вийти з карантину з новими можливостями! Сьогоднішня криза і карантин – це можливість зробити величезний крок назустріч новому. Ми готові використовувати її як можливість зробити прорив у освітньому процесі Бізнес-школи ВТЕІ КНТЕУ.