Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

Навчатися у Вінницькому торговельно-економічному інституті КНТЕУ, спілкуватися з практиками, отримувати нові досвід, знання та враження – це не фантазія, а реальність, яка стала частиною життя студентства – учасників засідань Бізнес-школи ВТЕІ КНТЕУ та новим кроком до професійного успіху!!!
Онлайн-навчання дає безмежні можливості!
18 червня 2020 року викладачі та здобувачі вищої освіти ВТЕІ КНТЕУ брали участь у воркшопі "Інновації" – від провідної у світі дослідницької компанії – KantarUkraine, який провели Марина Заброда та Тетяна Домнич.

Учасники воркшопу мали можливість отримати практичні поради як допомогати брендам приймати успішні бізнес-рішення, надихати бізнес на створення та процвітання в часи кризи та підвищили професійний рівень!
Учасники Бізнес-школи ВТЕІ КНТЕУ скористалися своїм шансом зараз, щоб вийти на ринок праці з новими можливостями!
Ми готові зробити прорив у освітньому процесі Бізнес-школи ВТЕІ КНТЕУ.