Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

Навчатися у Вінницькому торговельно-економічному інституті КНТЕУ, спілкуватися з практиками, отримувати нові досвід, знання та враження – це не фантазія, а реальність, яка стала частиною життя членів Бізнес-школи ВТЕІ КНТЕУ та новим кроком до професійного успіху!!!

Оф лайн-навчання дає безмежні можливості!
Відпустка відпусткою,
канікули – канікулами,
а підвищення рівня знань на першому місці!

В серпні 2020 року викладачі та здобувачі вищої освіти ВТЕІ КНТЕУ брали участь у Бізнес - інтенсиві HoReCa.ReStart від Вінницького клубу ділових людей, який вже 24 роки здійснює свою діяльність в Україні!

Учасники бізнес-інтенсиву дізналися від практиків ресторанного бізнесу як можливо розвивати діяльність в період фізичного дистанціювання споживачів; про тренди в бізнес-моделях ресторанів, готелів, торговельних центрів; про важливі складові успіху закладів готельно-ресторанного бізнесу; практичні поради як відкрити свій ресторан чи кондитерську; правові аспекти регулювання закладів громадського харчування, зокрема в період пандемії; про цінні ідеї для ресторану аби бути прибутковим.
Щиро дякуємо шановним спікерам:

  • Євгену Клопотенко, автору та керівнику проекту «Культура їжі і Cult Food», Co-owner у ресторані «100 років тому вперед», кулінарному експерту телевізійної програми «Сніданок з 1+1» (м. Київ);
  • Оксані Марусич, експерту із сервісу) (м.Київ);
  • Олені Павловій, керівнику проекту "Коцюбинський 220", дослідниці Подільської кухні (м.Вінниця);
  • Валерію Сиверчуку, власнику мережі найсмачніших ресторанів «Батискаф», «Асса», «Червоний Цепелін», «ДжондДжолі», «Лезгінка», «Чорна кішка білий кіт», «Georgian Factory» (м.Вінниця);
  • Віктору Тітову, Co Owner у U restaurant about u, Бренд-шеф у Suluguni Cafe та Бренд-шеф у Al Mezze (м.Одеса)

за обмін досвідом, ознайомлення з власними кейсами, практичні поради щодо ефективної організації господарської діяльності закладів готельно-ресторанного бізнесу в умовах пандемії та можливість підвищення професійного рівня!

21 – 22 серпня 2020 року викладачі та здобувачі вищої освіти ВТЕІ КНТЕУ брали участь в Туристичному форумі VinTourism, який було організовано Центром інформаційної підтримки бізнесу м. Вінниця, створеним на базі Business People Club за сприяння програми ЄБРР «Консультації для малого бізнесу в Україні» в рамках ініціативи ЄС#EU4Business та за підтримки Вінницької міської ради в рамках Програми розвитку туризму.
Насиченим на здобуття нових знань, практичного досвіду став перший день форуму – День «зеленого» туризму. Спікери щиро ділилися своїми здобутками та напрацюваннями в сфері агротуризму, розповідали як розпочати прибутковий бізнес. Новим для учасників форуму став досвід об’єднання туристичного бізнесу Закарпатського регіону. Значну увагу було приділено практичним кейсам застосування інтернет-маркетингу в туристичній індустрії.
Другий день форуму – День «медичного» туризму додав практичного досвіду та розуміння перспектив розвитку медичного туризму в Україні, зокрема у Вінницькій області.
Досвідченні фахівці у сфері просування медичних послуг вітчизняного виробництва на міжнародних ринках ділилися власним досвідом формування стратегії виходу туристичної галузі з кризи, формування стратегії розвитку Вінницької області для медичного і оздоровчого туризму, говорили про правові аспекти в сфері медичного туризму, роль органів державної влади у формуванні пропозиції медичних послуг на міжнародних ринках, культурну складову в медичному в’їзному та виїзному туризмі, важливість застосування інформаційних технологій в процесі надання якісних медичних послуг.
Щиро дякуємо шановним спікерам:

  • Ганні Сидоренко, засновнці туристичної фірми «Karpaty travel» (м. Львів);
  • Олені Павловій, керівнику проекту "Коцюбинський 220", дослідниці Подільської кухні (м. Вінниця);
  • Тарасу Тустанівському, готельєру (м. Івано-Франківськ,);
  • Олексію Медведєву, керівнику ГО «LAVKA: Продукти Закарпаття та Перший в Закарпатті», маркетологу «FIX Agency») (м. Київ);
  • Віолеті Янишевській, Board Member, Члену Правління у Privat Joint Stock Company "Ukrprofozdorovnytsa", ПрАТ "Укрпрофоздоровниця", President у Global Healthcare Travel Council та Chairman у Ukrainian Association of Medical Tourism (м. Київ);
  • Ірині Сисоєнко, медичному адвокату, голові Офісу реформ Національної Академії медичних наук, VAFK Всеукраїнська асоціація фізичної медицини, реабілітації і курортології) (м. Київ);
  • Ірині Пашкевич, консультанту, керівнику проектів консалтингового агентства «Здорові комунікації» (м. Київ);
  • Тетяні Вороновій, організатору фестивалю InStrum Fest,

за обмін досвідом, ознайомлення з власними кейсами, практичні поради щодо ефективної організації господарської діяльності закладів агротуризму та медичного туризму, щодо організації об’єднань в спільній роботі з метою розвитку «зеленого» та «медичного» туризму в регіоні.
Щиро дякуємо Президенту Вінницького клубу ділових людей – Надії Лисецькій за можливість участі у заходах практичного спрямування.
Професійна команда Business People Club на чолі з Надією Лисецькою вважають, що бізнес потрібно організовувати з пристрастю, вкладати свої Знання, Досвід і Душу!
Тому, учасники Бізнес-школи Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ скористалися своїм шансом зараз, щоб вийти з відпустки та канікул з новими знаннями, досвідом та можливостями!