Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

Навчатися у Вінницькому торговельно-економічному інституті КНТЕУ, спілкуватися з практиками, отримувати нові досвід, знання та враження – це не фантазія, а реальність, яка стала частиною життя членів Бізнес-школи ВТЕІ КНТЕУ та новим кроком до професійного успіху!!!
28 вересня 2020 року відбулася зустріч лідерів Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ з Оксаною Марусич, експертом з продажу і сервісу, сертифікованим бізнес-тренером, сертифікованим коучем (ICF), фахівцем зі створення і впровадження стандартів в ресторанному бізнесі.

Оксана Марусич додала позитивних емоцій лідерам ВТЕІ КНТЕУ, які так сумували за офлайн засіданнями Бізнес-школи ВТЕІ КНТЕУ. Викладачі інституту та здобувачі ОП "Харчові технології та інженерія", ОП "Готельно-ресторанна справа", ОП "Маркетинг" освітніх ступенів "молодший бакалавр", "бакалавр", "магістр" із захоплення слухали досвідченого фахівця в сфері гостинності, з радістю брали участь у виконанні практичного завдання.
В учасників тренінгу викликали увагу практичні аспекти формування атмосфери в закладах готельно-ресторанної справи, формування клієнтського досвіду, питання оцінювання сили емоційного інтелекту, ️корисні поради для керування емоціями. Щиро дякуємо шановній Оксані Марусич за візит на засідання Бізнес-школи ВТЕІ КНТЕУ, за обмін досвідом та ознайомлення з власними кейсами, практичні поради щодо формування атмосфери в закладах готельно-ресторанної справи, а особливо - за позитивні емоції від спілкування!
В теперішній ситуації найцінніше - це обмін інформацією, колаборація та якісний діалог!
Тож, лідери Бізнес-школи Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ скористалися новими можливостями, щоб отримати нові знання, досвід та підвищити професійний рівень!