7 жовтня 2020 року кафедрою туризму та готельно-ресторанної справи було проведено майстер-клас на тему: «Порційні десерти для КендіБару», під керівництвом Вітавської С.В., професійного кондитера Вінницької Асоціації кондитерів. До участі у майстер-класі долучилися здобувачі вищої освіти спеціальностей «Готельно-ресторанна справа», «Харчові технології». У затишній дружній атмосфері учасники заходу приготували тістечка «Ескімо» та кей-попси. Майстер-клас розкрив здобувачам дивовижний світ солодощів, виготовлених з любов'ю і майстерністю. Учасники заходу переконалися, що кожен подібний захід – це нові відкриття та враження. Організатором проведення майстер-класу виступила асистент кафедри Пахомська О.В.