Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

Навчатися у Вінницькому торговельно-економічному інституті КНТЕУ, спілкуватися з практиками, отримувати нові досвід, знання та враження – це не фантазія, а реальність, яка стала частиною життя студентства – учасників засідань Бізнес-школи ВТЕІ КНТЕУ та новим кроком до професійного успіху!
26 листопада 2019 року відбулося відкрите засідання Бізнес - школи ВТЕІ КНТЕУ!
Про власний шлях кар'єрної еволюції від студента ВТЕІ КНТЕУ до топ-менеджменту організації, про унікальний досвід та практичні поради з перших вуст, максимально різноманітний та практичний контент, про нові можливості для фахівців у сфері ресторанного та туристичного бізнесу, про досвід роботи у сфері HoReCa, найкращі кейси від Мега успішних випускників Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ розповіли:

Мигалик Владислав - власник суші-бару Sushibaryama
Elena Kameneva - управляюча агентством мережі агенств "Вінтур плюс",
Назар Лугач - власник мережі кав'ярень "Bigman coffee".
Щиро дякуємо шановним випускникам, Мигалику Владиславу, Камєнєвій Лєні, Лугачу Назару за обмін досвідом, розповіді про практичні ситуації в поєднанні з їх вирішенням, практичні поради молоді щодо підвищення професійного рівня!
Бажаємо міцного здоров'я, щастя, натхнення в роботі, успіхів у всіх починаннях!!!
ВТЕІ КНТЕУ - територія нашої з Вами гордості!