Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

Навчатися у Вінницькому торговельно-економічному інституті КНТЕУ, спілкуватися з практиками, отримувати нові досвід, знання та враження – це не фантазія, а реальність, яка стала частиною життя членів Бізнес-школи ВТЕІ КНТЕУ та новим кроком до професійного успіху!!!
16 листопада 2020 року відбулася онлайн зустріч слухачів Бізнес-школи ВТЕІ КНТЕУ з Дмитром Софина, CEO у IT-Association Vinnytsia, CEO у Winstars Technology LLC, Founder у SMART IT CITY.
Лідери Вінницького торговельно-економічного інституту ВТЕІ КНТЕУ – викладачі та здобувачі вищої освіти за ОП «Інформаційні системи і технології у бізнесі» з перших вус від практика почули про діяльність професійної організації – IT-Association Vinnytsia, про практичні аспекти діяльності ІТ компанії Winstars Technology LLC.

Цікавість в учасників викликала інформація про перспективи штучного інтелекту, про апаратне забезпечення економічних та технологічних процесів на вітчизняних підприємствах, про те, як стати професіоналом в галузі інформаційних технологій. Разом обговорили перспективи стажування здобувачів вищої освіти ОП «Інформаційні системи і технології у бізнесі» в компанії Winstars Technology LLC.
Дмитро Софина - засновник у SMART IT CITY, розповів про можливість партнерства Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ з даною компанією.
Учасники засідання Бізнес-школа ВТЕІ КНТЕУ прийшли до висновку, що важливим для випускника ОП «Інформаційні системи і технології у бізнесі» є набуття професійних та універсальних навичок (Hard skills & Soft skills), знання іноземної мови на рівні В2 (краще англійської) та бажання до самонавчання!
Щиро дякуємо Дмитру Софина за обмін досвідом та можливість брати участь у заході практичного спрямування.
В теперішній ситуації найцінніше - це обмін інформацією, колаборація та якісний діалог!
Тож, лідери Бізнес-школи Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ скористалися новими можливостями, щоб отримати нові знання, досвід та підвищити професійний рівень!