Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

Шановні випускники!

Сьогодні у Вашому житті дуже важлива подія - вручення диплому освітнього ступеня магістр. Це знак високої якості та відповідальності за свої справи, вчинки, за прийняті рішення. Ваші викладачі - професори та доценти, навчили Вас наполегливо прагнути до знань і застосовувати їх на практиці, долати труднощі і бути самостійними, привили прагнення до постійного самовдосконалення.
Вірю, що Ви примножите досягнення ВТЕІ КНТЕУ, накопичені попередніми поколіннями випускників.
Ви вступаєте в новий етап свого життя - етап початку професійної кар'єри та самореалізації. Будьте амбітні та компетентні в реалізації найсміливіших задумів, досягайте бажаних висот. І нехай диплом ВТЕІ КНТЕУ стане Вашою надійною опорою в житті.
Бажання та прагнення Вашого покоління визначають майбутнє України, образ сучасного суспільства, в якому ми маємо жити.

В добрий час! Нехай Вас завжди супроводжують удача й успіх!
Щасти Вам!

 
З найкращими побажаннями директор інституту
Наталія Замкова