22 грудня 2020 року науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, здобувачі вищої освіти, які навчаються за спеціальностями «Харчові технології», «Готельно-ресторанна справа», взяли участь у вебінарі «Що і як продавати? Досвід однієї з найпотужніших львівських ресторанних груп», який відбувся в рамках міні-курсу «Як правильно запустити доставку?».
Доповідачем виступив Володимир Гнатюк – СЕО 2-х потужних ресторанних груп в Україні: Fast Food Systems, Kumpel Group, в які входять такі заклади: Pizza Celentano, Celentano Ristorante, Бачевських, Кумпель, Сraft&Kumpel', Голодний Микола.

Було обговорено, як правильно складати меню на доставку, визначено групу страв, яка користується найбільшим попитом серед споживачів. Охарактеризовано структуру продажів та їх вплив на формування продукту. Виходячи з того, що в період карантину змінився ринок споживачів, які при виборі закладу почали більше звертати увагу на акції, раціональні пропозиції, обговорено використання кросс маркетингу, комбо-пропозицій та SMS-маркетингу. Проаналізовано алгоритм доставки у період локдауну у січні 2021 року та приблизну динаміку, а також очікування та прогнози галузі у наступному році.
В цілому захід був цікавий, корисний та в актуальний на сьогодні.