Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

28 травня 2021 року з ініціативи кафедри туризму та готельно-ресторанної справи на базі Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ було проведено всеукраїнський круглий стіл на тему «Перспективи розвитку сільського зеленого туризму на Вінниччині». Запрошеними учасниками заходу виступили директор Департаменту маркетингу міста та туризму Вінницької міської ради Олександр Вешелені, експерт сільського туризму, керівник Вінницького обласного осередку Спілки сприяння розвитку сільського зеленого туризму, господиня Гостинної садиби «Подільська родина» Оксана Бас, к.геогр.н., доцент, завідувач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Національного університету водного господарства та природокористування Сергій Коротун. До участі в заході долучилися науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, здобувачі вищої освіти за спеціальністю «Туризм».
У вітальному слові завідувач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Наталя Чорна відзначила, що ідея проведення круглого столу за визначеною тематикою з’явилася ще в 2020 року і була зумовлена зростаючою популярністю сільського зеленого туризму в Україні та світі, а також розумінням його ролі у забезпеченні сталого розвитку сільських територій, покращенні соціально-економічного становища людей, які на них проживають. Звернення до проблеми значно було зумовлене пандемією covid-19, яка, ставши серйозним викликом для туристичної галузі, для сільського зеленого туризму, разом з тим, відкрила нові перспективи.

На засіданні круглого столу прозвучали наступні доповіді:
1. Сільський зелений туризм як перспективний напрям розвитку регіонів України (доповідач - Чорна Наталія).
2. Організація та надання послуг сільськими зеленими садибами: тренди 2021 (з урахуванням досвіду Гостинної садиби «Подільська родина») (доповідач - Бас Оксана).
3. «Подільський шлях святого Якова» та його роль у розвитку зеленого туризму (доповідач - Вешелені Олександр).
4. Зелений туризм на Рівненщині: стан та тенденції розвитку (доповідач - Коротун Сергій).
Захід, безсумнівно, виявився дуже інформативним, закликав до роздумів та переконав: сільський зелений туризм є перспективним видом туризму та приховує в собі колосальний потенціал для розвитку сільських територій, який, щоб бути сповна реалізованим, потребує об’єднання зусиль як мешканців села, так і органів державної влади, навчальних закладів, наукових установ та громадських активістів.