Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

Колектив Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ отримав подяку від Вінницької міської ради та її виконавчого комітету в особі міського голови Сергія Моргунова за проявлену ініціативу і небайдужість до навколишнього середовища, вагомий внесок у поліпшення благоустрою Вінницької міської територіальної громади та активну участь у загальноміському суботнику.
Студенти та працівники інституту щороку беруть участь у різноманітних акціях та суботниках, що проходять у місті Вінниця. Нагадуємо, що нещодавно Радою студентського самоврядування Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ спільно з працівниками Вінницької Муніципальної варти, було організовано акцію «Чисте довкілля». Озброївшись рукавичками та пакетами, було очищено один з пляжів нашого міста «Спартак». Пишаємося, що у наших рядах є небайдужі до проблем навколишнього середовища люди.
НАША КРАЇНА – НАША ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ!