Науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти взяли участь у майстер-класі «Бенто-торт: мистецтво приготування та декорування»
7 жовтня 2021 року кафедрою туризму та готельно-ресторанної справи був проведений майстер-клас з приготування бенто-тортів. Бенто-торт - однопорційний торт в упаковці. Тренд прийшов з Кореї. Тортик розрахований на одну персону, вага близько 400-500 г, упаковується бенто-торт в ланч-бокс з цукрової тростини, доповнюється еколожечкою або виделкою і свічкою. Як правило, у бенто-тортів простий декор, найчастіше кремовий.
До участі у майстер класі долучилися здобувачі вищої освіти спеціальностей «Харчові технології», «Готельно-ресторанна справа», «Туризм», науково-педагогічні працівники кафедри. Майстер-клас провела Вітавська С.В., технолог-кондитер, членкиня Вінницької асоціації кондитерів. Учасники майстер-класу ознайомилися з історією виникнення бенто-тортів та особливостями їх приготування.
Кожен учасник мав змогу приготувати свій бенто-торт з вишневою начинкою та прикрасити його на свій розсуд - це захоплювало учасників, адже все готувалося власноруч. Всі охоче брали участь у процесі приготування, цікавились особливостями виготовлення та презентації кондитерських смаколиків.