Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

11 жовтня 2021 року відбулася зустріч слухачів Бізнес-школи ВТЕІ КНТЕУ з Інною Кривешко, президентом ГО «Вінницька асоціація гостинності «ХлібСіль».
Слухачі Бізнес-школи ВТЕІ КНТЕУ дізналися про роботу ГО «Вінницька асоціація гостинності «ХлібСіль», її місію та цілі.
Гість засідання, Інна Кривешко розповіла про інновації у сфері гостинності нашого міста, а саме – Вінницький стандарт гостинності, який був розроблений у 2020 році за підтримки Вінницької міської ради. Метою розробки та введення в дію Вінницького стандарту гостинності є надання інструментів для розвитку малого та середнього підприємництва Вінниці у сфері туризму й гостинності за рахунок удосконалення продуктів, консолідації середовища та вироблення стандартів обслуговування.
Основними складовими Вінницького стандарту гостинності є перелік цінностей для гостей, увага до деталей, які виражені через наступні компоненти: перший контакт, створення комфорту, увага до гостя, атмосфера неспішності, демонстрація закоханості в рідне місто, готовність допомогти, мотивування повернутися та доброзичливе прощання. Вінниця стала першим містом в Україні, яке наважилося впроваджувати міський стандарт гостинності, який відображає культуру вінничан, історію, ритм життя. Слухачі із зацікавленістю слухали про секретні елементи обслуговування в ресторані, покладені в основу Вінницького стандарту гостинності. Основним з яких є гостинність, що включає і турботу, виявлену по відношенню до гостя, і традиції з любов’ю та повагою приймати і частувати гостей.

Важливо, щоб заклади-підписанти стандарту працювали відповідно до стандарту, використовували його як основу взаємодії з відвідувачами. А ознакою впровадження стандарту в ресторанах чи готелях є розміщена в залі табличка «Тут впроваджують Вінницький стандарт гостинності».
Щиро дякуємо шановній Інні Кривешко за візит на засідання Бізнес-школи ВТЕІ КНТЕУ, за обмін досвідом та ознайомлення з практичними кейсами впровадження Вінницького стандарту гостинності, фахові поради щодо працевлаштування в заклади індустрії гостинності.