У ВТЕІ КНТЕУ відбувся Всеукраїнський круглий стіл на тему: «Управління якістю продукції в контексті інтеграції України в ЄС»
25 жовтня 2021 року кафедрою товарознавства, експертизи та торговельного підприємництва було проведено Всеукраїнський круглий стіл на тему: «Управління якістю продукції в контексті інтеграції України в ЄС».
У круглому столі взяли участь 40 осіб, серед них викладачі кафедри товарознавства, експертизи та торговельного підприємництва; провідний інженер ДП «Вінницястандартметрологія», м. Вінниця Ігор Форманюк; канд. техн. наук, доцент кафедри загальнотехнічних дисциплін та охорони праці Вінницького національного аграрного університету. Ігор Купчук; канд. техн. наук, завідувач кафедри будівництва, міського господарства та архітектури Вінницького національного технічного університету Віталій Швець; здобувачі вищої освіти груп ПТБД-21д, ТКЛ-31д, ТКЛ-41д).
ОБуло оголошено 11 доповідей:
1. Науково-методичні основи стандартизації в контексті вступу України в ЄС.
Доповідач: Форманюк Ігор, провідний інженер ДП «Вінницястандартметрологія», м. Вінниця.
2. Управління якістю швейних виробів на підприємствах, що працюють за толінговими схемами.
Доповідач: Тернова Алла, доцент, канд. техн. наук, завідувач кафедри товарознавства, експертизи та торговельного підприємництва ВТЕІ КНТЕУ.
3. Значення науково-технічного співробітництва у впровадженні систем якості продукції.
Доповідач: Купчук Ігор, канд. техн. наук, доцент кафедри загальнотехнічних дисциплін та охорони праці Вінницького національного аграрного університету. 4. Імплементація стандартів нового покоління з управління якістю в Україні.
Доповідач: Власенко Ірина, професор, д-р мед. наук, професор кафедри товарознавства, експертизи та торговельного підприємництва ВТЕІ КНТЕУ.
5. Дослідження систем внутрішнього аудиту як інструменту підвищення ефективності управління підприємствами.
Доповідач: Швець Віталій, канд. техн. наук, завідувач кафедри будівництва, міського господарства та архітектури Вінницького національного технічного університету.
6. Шляхи інформаційного забезпечення оцінювання якості харчових продуктів на міжнародних ринках.
Доповідач: Гирич Сергій, доцент, канд. техн. наук, доцент кафедри товарознавства, експертизи та торговельного підприємництва ВТЕІ КНТЕУ.
7. Порівняльна характеристика національних технічних регламентів з регламентами Європейського Союзу.
Доповідач: Сіренко Світлана, канд. техн. наук, доцент кафедри товарознавства, експертизи та торговельного підприємництва ВТЕІ КНТЕУ.
8. Особливості впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів згідно вимог Global G.A.P.
Доповідач: Паламарчук Владислав, канд. техн. наук, доцент кафедри товарознавства, експертизи та торговельного підприємництва ВТЕІ КНТЕУ.
9. Особливості впровадження стандартів та схем сертифікації для харчової продукції.
Доповідач: Шарко Віталій, доцент, д-р. екон. наук, доцент кафедри товарознавства, експертизи та торговельного підприємництва ВТЕІ КНТЕУ.
10. Якість органічної продукції в Україні.
Доповідач: Андрусенко Надія, канд. екон. наук, доцент кафедри товарознавства, експертизи та торговельного підприємництва ВТЕІ КНТЕУ.
11. Аналіз інструментів прозорості вищої освіти Європейського простору для забезпечення її якості.
Доповідач: Василишина Ольга, канд. пед. наук, асистент кафедри товарознавства, експертизи та торговельного підприємництва ВТЕІ КНТЕУ.