Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

16-17 грудня 2021 року викладачі кафедри економічної кібернетики та інформаційних систем та викладачі кафедри менеджменту та адміністрування вдруге поспіль взяли участь у найбільшій в Україні профільній конференції «Synergy 2021. IT Business & IT Education», яка драйвить розвиток IT-освіти.
Цьогоріч конференція проводилась у змішаному форматі: офлайн в INVERIA event space (м. Київ) та паралельно онлайн з трансляціями у Facebook та на YouTube, що дало можливість залучити велику кількість учасників. В рамках програми першого дня конференції була презентована дорожня карта реформування ІТ-освіти, відбулися панельні дискусії із залученням представників влади, бізнесу та освітніх структур щодо стратегій, планів, підходів та нових викликів на ринку ІТ-освіти. В рамках другого дня роботи конференції відбулась серія тематичних воркшопів від партнерів заходу у форматі онлайн на платформах Microsoft Teams та Zoom.
Дякуємо IT Ukraine Association за чудову організацію заходу!