Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

20 грудня 2021 року вже традиційно у Вінницькому торговельно-економічному інституті КНТЕУ визначили ТОП-20 кращих студентів за результатами рейтингової оцінки їх діяльності. Директор інституту Наталія Замкова зустрілася та поспілкувалася з найкращими представниками студентства, привітала їх та вручила цінні подарунки з символікою ВТЕІ КНТЕУ за успішне навчання, активну участь у науковій роботі та громадському житті інституту.
Директор інституту запевнила, що розуміє як важко і плідно всі присутні працювали над особистісним зростанням, щоб посісти почесні перші місця у Рейтингу, а також побажала студентам утриматися серед кращих та подавати гарний приклад для інших.
Вітаємо найуспішніших студентів ВТЕІ КНТЕУ 2021!
Наші лідери є прикладом для своїх одногрупників у всіх справах. Сподіваємося, що ґрунтовні знання та життєвий досвід, здобутий у стінах нашого рідного інституту, стануть у нагоді студентській молоді. Бажаємо вам творчої наснаги, ніколи не зупинятися на досягнутому, нехай завжди з вами будуть вірні друзі, мудрі наставники, досвідчені колеги. Цінуйте кожну мить прекрасної студентської пори, намагайтеся плідно використовувати цей час, примножуючи свій інтелектуальний, творчий і культурний потенціал.

ФОТОЗВІТ