Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

22 січня в Україні відзначають День соборності. У цей день у 1919 році було проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки.
Ідея соборності завжди була актуальною для українців. Соборність передбачає нашу пам’ять про минуле та вимагає згуртованості в сучасній Україні, коли люди різних регіонів спілкуються, разом працюють, створюють знакове і важливе для прийдешніх поколінь. Проголошення Соборності УНР і ЗУНР 22 січня 1919 року – історичний акт об’єднання українських земель в одній державі та визначна подія для українського державотворення.
Сьогодні Україна продовжує боротьбу за незалежність і соборність. Тому соборність залишається одним із найважливіших національних завдань. Цілісна Україна – це повернення окупованих Криму і окремих районів Донеччини та Луганщини.
До вашої уваги представлено віртуальну виставку, яку підготував відділ обслуговування користувачів бібліотеки ВТЕІ КНТЕУ.