Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

6 травня 2022 року для студентів спеціальності «Право» був проведений майстер клас на тему «Мобілізація в Україні: порядок проведення та відповідальність за порушення законодавства» , який провела Жанна Грушко – адвокат, старший партнер адвокатського об‘єднання «Вінпартнерс», заступник голови UNBA NextGen, кандидат юридичних наук, старший викладач кафедри права ВТЕІ.
Під час майстер класу розглянули актуальні питання мобілізації під час війни. Зокрема, приділили увагу черговості мобілізації та їх специфіці, адже такі є умовними і визначаються Генеральним штабом ЗСУ та не розповсюджуються у публічному просторі. Також постало питання щодо законності вручення повісток на блок-постах та виклику за телефоном щодо уточнення облікових даних військовозобов’язаних.

Крім того, не залишились поза увагою порядок проходження військово-лікарських комісій та отримання висновків про придатність чи непридатність до військової служби. Разом з цим, розглянути підстави для звільнення від мобілізації та необхідні пакети документів, що підтверджують їх наявність. Більше того, обговорили види юридичної відповідальності за порушення мобілізаційного законодавства, з’ясувавши, що склади адміністративного правопорушення, визначеного ст. 210-1 КУпАП мають сутттєві відмінності від складів злочинів, визначених ст.ст. 336, 337 КК України.
За результатами обговорення студенти мали можливість розібратися у тонкощах мобілізації на особливий період.
Дякуємо Жанні Грушко за співпрацю та корисну інформацію!