Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

Нажаль повномаштабна війна Росії проти України ще триває, а тому наші дівчата ВТЕІ ДТЕУ продовжують підіймати бойових дух та лікувати душі українською піснею. Дует "Крила" - Анастасія Рабозей та Анастасія Моргунова, разом зі своїм керівником - начальником культурно-мистецького відлілу Вікторією Гнатюк у складі творчої команди "Музична оборона" на вихідних знову завітали з концертом "З Україною в серці" до військовослужбовців Національної Гвардії України.
Дорога до об'єкту була довгою, але це не завадило артистам наповну запалити зал своєю енергетикою та піснями, щирими словами та жартами. Результат - яскраві посмішки військовослужбовців, їх очі, що випромінювали радість та надію і гучні оплески.
Мрія у залі була одна на всіх - Мир в нашій країні, а тому разом наближаємось до Перемоги і віримо, що "Все буде Україна!"