Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

16 червня 2022 року кафедрою туризму та готельно-ресторанної справи було проведено круглий стіл на тему: «Стан та перспективи розвитку індустрії гостинності», участь у якому взяли науково-педагогічні працівники кафедри та здобувачі вищої освіти за спеціальностями 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм» (загалом – 36 осіб).
У вітальному слові завідувач кафедри, д.і.н., професор Наталія Чорна відзначила, що ще зовсім недавно підприємства сфери HoReCa були змушені шукати можливості для провадження діяльності в умовах пандемії Covid-19 і, як тільки вони, здавалося б, навчилися працювати у мовах карантинних обмежень, перед ними постали нові виклики, цього разу пов’язані з широкомасштабною війною росії проти України. Актуальність обговорення сучасного стану, тенденцій та перспектив розвитку індустрії гостинності з урахуванням існуючих реалій є безсумнівною, - підкреслила Н. Чорна, - і саме нею зумовлений вибір тематики круглого столу, у т. ч. презентованих на ньому доповідей.

На круглому столі виступили шестеро здобувачів вищої освіти, які представили наступні доповіді:
1. Характеристика комплексу маркетингу ТОВ «Туристичний клуб «Бідняжка».
Доповідачі: Субботіна Олександра, Телень Вікторія (гр.Т-32д).
2. Комунікаційна діяльність як фактор конкурентоспроможності туристичного підприємства.
Доповідач: Паламарчук Аліна (гр. МТБ-11зм).
3. Сучасні формати закладів ресторанного господарства.
Доповідач: Куліш Галина (гр. ГРС-11зм).
4. Тренди ресторанного бізнесу України.
Доповідач: Крупська Юлія (ГРС-11зм).
5. RPA та FoodTech як інноваційні технології оновлення бізнес-моделі закладів ресторанного господарства.
Доповідач: Цимбалюк Катерина (гр. ГРС-32д).
6. Використання креативних технологій в ресторанному господарстві в умовах невизначеності бізнес-середовища.
Доповідач: Монастирський Дмитро (гр. ГРС-32д).
Обговоривши сьогоденні реалії, а також найближчі перспективи діяльності закладів готельно-ресторанного господарства та індустрії гостинності в цілому, учасники круглого столу дійшли спільного висновку про те, що після Перемоги галузь отримає колосальний поштовх до розвитку.