Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

24 червня у ВТЕІ ДТЕУ було проведено захід «Марафон спеціальностей» у новому форматі. Протягом всього дня вступники та їх батьки могли завітати до інституту в зручний для них час та отримати персональну консультацію.
На заході були присутні представники приймальної комісії, кожної кафедри та спеціальності, а також ради студентського самоврядування ВТЕІ. Абітурієнти отримали змістовні відповіді на всі свої запитання щодо вступної кампанії 2022, особливостей та унікальності обраної спеціальності, а також дізналися, більше про наші наукові, творчі та спортивні досягнення і розкрили для себе таємниці студентського життя. Гості могли зробити фото на згадку біля тематичних зон та банерів, а також отримати цікаві призи, завітавши разом з друзями.
Загалом захід пройшов у теплій, комфортній та дружній атмосфері. Ми стали ще на крок ближче та доступніше для наших майбутніх студентів. Дякуємо, що завітали до нас! Чекаємо вас на навчання у великій родині ВТЕІ ДТЕУ!