Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.

28 липня 2022 року вперше на національному рівні відзначається День Української Державності на честь утвердження спадкоємності понад тисячолітньої історії українського державотворення.
У Вінницькому торговельно економічному інституті ДТЕУ в рамках Дня Української Державності було проведено культурно-мистецьку акцію «Малюю щастя рідної держави». Працівниками інституту було розроблено картину-розмальовку у вигляді мапи України з різними офіційними та народними символами країни. Всі охочі могли долучитися до розфарбовування мапи в яскраві барви, прославляючи красу та велич нашої Матінки-Держави. До заходу долучилися не тільки працівники і студенти інституту, вінничани та гості міста, а й мешканка Еквадору.

Під час відзначення національного свята було також проведено екскурсію інститутом та до Музею грошей для внутрішньо переміщених осіб з Херсону.
Атмосфера заходу була сповненою натхнення, позитивною енергією та вірою в швидку Перемогу. Дякуємо, що завітали до нас! Все буде Україна!