Відкрите засідання наукового гуртка «Фізико-хімічні методи дослідження сировини і матеріалів»
7 березня 2024 року в рамках проведення XІІ Фестивалю студентської науки, кафедрою товарознавства, експертизи та торговельного підприємництва, було проведено відкрите засідання наукового гуртка «Фізико-хімічні методи дослідження сировини і матеріалів». Участь в науковому заході взяли здобувачі вищої освіти груп ПТБД-21д, ХТ-11д, ХТ-12д, науково-педагогічні працівники кафедри Тернова Алла, Василишина Ольга, Андрусенко Надія, Шарко Віталій. Проведений науковий захід дозволив переконатися у значимості питань дослідження харчових продуктів, забезпечення їх належної якості і виявлення можливої фальсифікації.
З цікавими доповідями і презентаціями виступили наступні здобувачі вищої освіти: Спориш Надія «Фізико-хімічні методи дослідження плодів та овочів», Гоголь Аліна з доповіддю «Фізико-хімічні методи дослідження якості м’ясних напівфабрикатів». Крижанівська Амалія, «Фізико-хімічні методи дослідження молока».
Кращою була визначена доповідь: «Фізико-хімічні методи дослідження плодів та овочів» (Спориш Надія, група ПТБД-21д).
Засідання відкритого гуртка пройшло із активним обговоренням і аналізом доповідей учасників.