Для здобувачів вищої освіти проведено майстер-клас з приготування хачапурі по-аджарськи
7 листопада 2024 року для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» у ресторані «Лезгинка» було проведено майстер-клас з приготування хачапурі по-аджарськи.
Поліщук Андрій, шеф-кухар ресторану, розповів про особливості грузинської кухні, ознайомив з регіональними відмінностями традиційної борошняної страви – хачапурі, поділився секретами приготування одного з найпопулярніших його видів – хачапурі по-аджарськи.
Учасники майстер-класу мали можливість відчути властивості особливого тіста та під керівництвом шеф-кухаря Андрія власними руками сформувати ідеальний «човник» з двома видами сиру – бринзою і сулугуні. Здобувачі дізналися особливості технологічного процесу приготування та випікання хачапурі, а після того, як страву дістали з печі, отримали можливість продегустували її.
Колектив кафедри туризму та готельно-ресторанної справи та здобувачі вищої освіти висловлюють щиру вдячність ресторану «Лезгинка» в особі керуючого Тхоржевського Вадима та шеф-кухаря Поліщука Андрія за проведений майстер-клас, позитивні емоції та яскраві враження, отримані вміння та навички!