Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.
English

8 листопада 2024 року для здобувачів вищої освіти за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа» ОС «бакалавр» у рамках вивчення освітньої компоненти «Барна справа» проведено майстер-клас на тему «Мікс майстерності: секрети сучасних коктейлів».

Професійний бармен Богдан Побережний з ресторану «Clover» провів майстер-клас для здобувачів вищої освіти, поділившись секретами своєї майстерності. Учасники майстер-класу не лише поглибили теоретичні знання про класифікацію коктейлів, міксологію та особливості різних алкогольних напоїв, але й отримали практичні навички роботи з барним інвентарем. Богдан детально розповів про правильне використання шейкера, джигера, гейзера та інших інструментів, а також продемонстрував, як створювати ідеальну структуру коктейлю за допомогою льоду.
Після теоретичної частини майстер-класу, учасники приступили до практичного освоєння трьох базових методів приготування коктейлів. Вони мали змогу приготувати обраний ними напій, використовуючи техніку build (пряме змішування в келиху), stir (змішування в келиху-змішувачі) або shake (збовтування в шейкері). Для виконання завдання, кожен учасник був забезпечений усіма необхідними інструментами та інгредієнтами.
У результаті участі в майстер-класі кожен бажаючий приготував такі коктейлі, як «Susannа», «Relax, Take it Easy», «Negroni», «Margarita», «Whisky sour», «Pornstar martini», «Amaretto Sour» та глінтвейн білий.
Практична частина майстер-класу дозволила студентам закріпити теоретичні знання та розширити свої уявлення про можливості коктейльного мистецтва. Дегустація власноруч приготованих напоїв стала яскравим підтвердженням того, що в коктейльній індустрії завжди є місце для сміливих рішень.
Учасники заходу, майбутні фахівці ресторанної справи, мали змогу не лише насолодитися смаком оригінальних коктейлів, а й зануритися в атмосферу професійного барменства. Майстер-клас став джерелом натхнення, відкрив нові горизонти у світі міксології та надав практичні навички, необхідні для успішної роботи в барі. Завдяки заходу, студенти отримали незабутні враження та поштовх до подальшого професійного розвитку.
Висловлює слова вдячності за проведений майстер-клас керуючому ресторану «Clover» Юрій Бірозову та бармену закладу Богдану Побережному.