Проведено відкрите засідання студентського наукового гуртка «Фізико-хімічні методи дослідження сировини і матеріалів» на тему «Методи визначення якості харчових продуктів»
12 березня 2025 року на факультеті торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування у рамках проведення ХІІІ Фестивалю студентської науки доцентом кафедри товарознавства, експертизи та торговельного підприємництва Василишиною О.В. було проведено відкрите засідання студентського наукового гуртка «Фізико-хімічні методи дослідження сировини і матеріалів» на тему «Методи визначення якості харчових продуктів».
На засіданні були присутні члени гуртка: здобувачі вищої освіти груп ПТ-21д, ПТ-11дсп, та ХТ-11 д. та науково-педагогічні працівники кафедри. На засіданні було заслухано та обговорено такі доповіді: «Потенціометричне визначення кислотності кисломолочних продуктів» (Краснопольська Вероніка); «Фізико-хімічні методи дослідження плодів та овочів» (Собко Софія); «Електрохімічні методи дослідження кислотності фруктових соків» (Корітчук Валентина). За результатами проведення заходу визначено кращу доповідь Корітчук Валентини для участі у науково-практичній конференції та друку тез доповідей.