22 грудня 2020 року викладачі кафедри економічної кібернетики та інформаційних систем і кафедри менеджменту та адміністрування Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ взяли участь у найбільшій щорічній конференції у сфері ІТ-освіти «Synergy 2020. IT Business & IT Education», яка цьогоріч проходила в онлайн-форматі.
Організатором конференції виступила «ІТ Ukraine Association» за підтримки великої кількості партнерів.
Студентки спеціальності «Публічне управління та адміністрування» Ірина Боднюк та Марія Пушечнікова брали участь у Програмі «Соціальний бриз», яка реалізується ГО «Молоді Агенти Змін» спільно з литовським Центром персонального розвитку молоді за підтримки Ради обмінів молоддю України та Литви.
19 грудня 2020 року в День Святого Миколая, студентки групи ПУА-11д Боднюк Ірина та Пушечнікова Марія, зробили світ ще трошки добрішим: передали вітальні листівки, солодощі та продуктові бокси Очеретній Марії Григорівні, Турчинській Жаннеті Василівні, Кондрі Ганні Олексіївні та Котляренко Льолі Володимирівні – одиноким людям похилого віку, координати яких надав Територіальний центр соціального обслуговування міста Вінниця.
18 грудня 2020 року кафедрою туризму та готельно-ресторанної справи проведено семінар «Крафтове виноградарство Вінниччини: виклики та ризики», у якому взяли участь науково-педагогічні працівнки кафедри та здобувачі вищої освіти спеціальності «Харчові технології». Запрошена особа – Самсонюк Георгій Віталійович, голова громадського об’єднання «Союз виноградарів та виноробів Вінниччини».
На семінарі було піднято важливі питання крафтового виноградарства та виноробства нашого регіону, а саме проблеми крафтового виноробства в Україні та на Вінниччині зокрема, роль держави та законодавчі зміни, що формують напрямки розвитку виноградарства та виноробства, вплив змін клімату на галузь в цілому, асортимент вин, що сьогодні виготовляються крафтовими виноробами. Георгій Віталійович розповів про технологічні особливості виготовлення вин різного типу, участь Союзу у фестивалях та міжнародних конкурсах, про досягнення та проблеми презентації вина в даний час у зв’язку з епідеміологічною ситуацією, функцію держави у розвитку вітчизняного виноградарства та виноробства.
17 грудня 2020 р. науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, здобувачі вищої освіти, які навчаються за спеціальностями «Харчові технології», «Готельно-ресторанна справа», взяли участь у вебінарі «Робимо модуль доставки на своєму сайті, що потрібно ресторану?», який відбувся в рамках міні-курсу «Як правильно запустити доставку?».
Доповідачем виступив Герасим Мосейчук – партнер закладів «Чотири Чебуреки. Prosecco Bar», «Пара булок і компот», «Велика львівська канапка». Саме він в карантин і кризу взяв на себе налаштування бізнес-процесів із запуску доставки для 3-х закладів, яка досі зростає в обсягах продажу. Були обговорені питання щодо розробки сайту по доставці страв закладів ресторанного господарства; як саме має працювати і який вигляд повинен мати даний сайт, щоб функціонально привертати увагу. Визначено, як працювати на доставці та як просувати власний заклад на ринку конкурентів. Доповідач детально описав, яка повинна бути проведена робота з клієнтом дистанційно, щоб його не втратити, та як дистанційно йому «посміхнутись», щоб він ще не один раз скористався послугами закладу.