23 вересня у Вінницькому торговельно-економічному інституті КНТЕУ в актовій залі 4 корпусу відбувся Гала – концерт конкурсу талантів «Дебют першокурсника – 2015». В цей день на сцені вперше засяяли нові таланти, що заворожили своїми виступами глядачів у залі. Конкурс проводився з метою виявлення талантів серед студентської молоді першого року навчання, щоб залучити їх до участі у колективах художньої самодіяльності відділу з організації виховної та культурно-мистецької роботи студентів.

ФОТОЗВІТ

   Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН, а в Україні це також і День ветерана. Людина, яка дожила до похилого віку, гідна поваги навіть тільки тому, що їй це вдалося. Далеко не всім дано таке величезне досягнення і благовоління відчути мудрість своїх років. Літній вік людини – зовсім не означає, що він вже на багато що не здатний, як раз навпаки, то що може літня людина, рідко здатний зробити більш молодий і мова зовсім не про сили і енергію, яка властива молодому поколінню, але про досвід і терпіння, наполегливість та здатність досягати поставлених завдань, ментальної гнучкості й толерантності, яка присутня в достатку у більшості літніх людей. 

   21 вересня 2015 року в селі Правилівка Оратівського району відбувся «VІІІ фестиваль борщу». Який за традицією проходив у «Театрі на городі» Ганни Секрет, яка є Заслуженою журналісткою України та телеведучою популярного на Вінницькому телебаченні передачі – «Будьмо знайомі» та «Дивоцвіти». Мабуть вся мистецька еліта Вінницького обласного центру побувала там, щоб взяти участь у заходах, які організовує енергійна Ганна Секрет. Знають дорогу до села Правилівка митці з сусідніх Київської, Кіровоградської, Черкаської областей. На «VІІІ фестиваль борщу» приїхали вперше і талановиті представники ВТЕІ КНТЕУ – народний театр пісні «Слов’янка», керівник Заслужений артист України Адам Дзюба та студенти групи ХТІ – 31 Марія Зразюк та Олександр Стасюк, що представляли кафедру туризму та готельно-ресторанної справи, та презентували свій особливий борщ під назвою «Вінницька молодиця».