01 квітня 2019 року у рамках проведення декади обліково-фінансового факультету студенти групи ДФ-21д разом з куратором Маршук Л.М. відвідали Вінницьку об’єднану державну податкову інспекцію Головного управління державної фіскальної служби у Вінницькій області. Під час екскурсії студенти ознайомились з особливостями стягнення податків та обов’язкових зборів, механізмом здачі податкової звітності та термінів їх подання, роботою податкових інспекторів.
29 березня 2019 р. здобувачі вищої освіти спеціальностей «Туризм», «Менеджмент» (спеціалізація «Туристичний менеджмент») та завідувач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Чорна Н.М. взяли участь у 25-тій Міжнародній туристичній виставці UITT'2019 «Україна – подорожі та туризм», що відбулася у Міжнародному виставковому центрі (м. Київ). Учасниками виставки були понад 30 країн та 300 туристичних компаній, за участі яких відбулося чимало цікавих семінарів, дискусій та круглих столів. Тисячі відвідувачів, які не уявляють свого життя без подорожей, мали блискучу нагоду поспілкуватися з визнаними гуру туристичної галузі, дізнатися про новітні тенденції розвитку внутрішнього та міжнародного туризму, головні тренди галузі у 2019 р.
1 квітня 2019 року в День сміху у Вінницькому торговельно-економічному інституті КНТЕУ відбулося відкриття декади обліково-фінансового факультету. Весела музика на перервах, дотепні жарти, смішні передбачення та солодощі, флешмоб «Я люблю ОФФ за…», фотосушка та фотозона від самого ранку чекали на викладачів та студентів, які завітали у новий корпус ВТЕІ КНТЕУ. Сонячна погода та весела атмосфера створили позитивний настрій на весь наступний тиждень, в рамках якого заплановано багато цікавих заходів, на які запрошуємо усіх бажаючих!
28 березня 2019 року за ініціативою Подільської гільдії кулінарів в Хмельницькому торговельно-економічному коледжі КНТЕУ був проведений професійний конкурс «Кращий кухар-юніор Поділля». Метою конкурсу є формування фахової активності студентів, підвищення професійної майстерності, сприяння творчому та інтелектуальному розвитку молоді, популяризація подільської кухні, розвиток кулінарного мистецтва в Подільському регіоні, обмін професійним досвідом. Команда ВТЕІ КНТЕУ складалася зі студентів групи ХТ-31 - Десятник Анни та ХТ-21 - Шнайдер Лілії під керівництвом асистента кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Пахомської О.В. Учасники конкурсу змагалися у двох номінаціях: гаряча страва з морепродуктів з гарніром (золота медаль) та Трайфл (золота медаль). На розгляд журі представлено страви - «Фруктовий трайфл з кремом-чіз та солоною карамеллю» та «Морепродукти на подушці з ніжного різотто та апельсиновим соусом».