21 квітня 2022 року дистанційно на платформі Zoom було проведено засідання секції 8 «Сучасне товарознавство: інновації, проблеми якості та безпеки» в рамках XІ Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції «Актуальні проблеми ефективного соціально-економічного розвитку України: пошук молодих».
У засіданні взяли участь 24 особи, серед них здобувачі вищої освіти ПТБД-21д, ТКЛ-31д, ТКЛ-41д; науково-педагогічні працівники кафедри товарознавства, експертизи та торговельного підприємництва.

21 квітня 2022 року у рамках проведення ХІ Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції «Актуальні проблеми ефективного соціально-економічного розвитку України: пошук молодих» відбулося засідання секції №10 «Тенденції розвитку індустрії гостинності та харчової промисловості: регіональний та національний виміри».
Секційне засідання проводилося в режимі відео-конференції на платформі ZOOM, до якої приєдналися здобувачі вищої освіти, які навчаються за спеціальностями «Туризм», «Готельно-ресторанна справа» та «Харчові технології», а також науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи.

Українці відроджують та свято бережуть свої національні традиції, уявлення про весняне пробудження, про невмирущість вічно живого духу нашого народу.
Навесні ми відзначаємо одне з найбільших християнських свят -Великдень. Свято Великодня – найсвітліше християнське свято, що встановлено на честь Воскресіння Ісуса Христа. Це свято весняного пробудження природи та добрих справ. Символами свята є усе, що символізує Вічне Життя, Оновлення та Світло: паска, крашанка, або писанка, світло пасхальної свічки.
Великдень! Величне свято, яке споконвіку символізує перемогу над силами темряви і зла, уособлює примирення і прощення. Воно нагадує нам про любов і милосердя, страждання і біль, одвічні людські цінності.