02 жовтня 2024 року для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» проведено майстер-клас «Приготування суші з використанням локальної сировини», під керівництвом Владислава Журавського, бренд-шефа та співвласника закладу «ULOV Доставка їжі».
01 жовтня 2024 року на виробничих потужностях ТОВ «Люстдорф» – провідного підприємства регіону та одного з найбільших в Україні з виробництва молочної продукції – для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» (гр. ХТ-31д, ХТ-21д та ХТ-11дсп) канд. техн. наук, доцентом Семко Т.В. були проведені виїзні лабораторні заняття з освітніх компонентів «Технології харчових виробництв», «Контроль якості та безпечності харчових продуктів».
01 жовтня 2024 року на виробничих потужностях ТОВ «Люстдорф» – провідного підприємства регіону та одного з найбільших в Україні з виробництва молочної продукції – для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» (гр. ХТ-31д, ХТ-21д та ХТ-11дсп) канд. техн. наук, доцентом Семко Т.В. були проведені виїзні лабораторні заняття з освітніх компонентів «Технології харчових виробництв», «Контроль якості та безпечності харчових продуктів».
Колектив та студентство ВТЕІ ДТЕУ відзначили День працівника освіти незабутньою поїздкою в мальовничі Карпати!
1 жовтня 2024 року з нагоди Дня захисників і захисниць України співробітники бібліотеки ВТЕІ організували зустріч з Світланою Пеньковою, дружиною авіатора Віктора Пенькового, який загинув, захищаючи Україну.
1 жовтня 2024 року з метою відродження історико-культурних традицій, духовності українського народу, популяризації активного способу життя серед студентів ВТЕІ ДТЕУ та з метою відзначення Дня українського козацтва в Україні кафедрою фізичного виховання та спорту організовано та проведено студентський спортивний захід «Козацькі забави».
У заході взяли участь команди від факультету економіки, менеджменту та права, обліково-фінансового факультету та факультету торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування.