22 грудня 2020 року викладачі кафедри економічної кібернетики та інформаційних систем і кафедри менеджменту та адміністрування Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ взяли участь у найбільшій щорічній конференції у сфері ІТ-освіти «Synergy 2020. IT Business & IT Education», яка цьогоріч проходила в онлайн-форматі.
Організатором конференції виступила «ІТ Ukraine Association» за підтримки великої кількості партнерів.

Студентки спеціальності «Публічне управління та адміністрування» Ірина Боднюк та Марія Пушечнікова брали участь у Програмі «Соціальний бриз», яка реалізується ГО «Молоді Агенти Змін» спільно з литовським Центром персонального розвитку молоді за підтримки Ради обмінів молоддю України та Литви.
19 грудня 2020 року в День Святого Миколая, студентки групи ПУА-11д Боднюк Ірина та Пушечнікова Марія, зробили світ ще трошки добрішим: передали вітальні листівки, солодощі та продуктові бокси Очеретній Марії Григорівні, Турчинській Жаннеті Василівні, Кондрі Ганні Олексіївні та Котляренко Льолі Володимирівні – одиноким людям похилого віку, координати яких надав Територіальний центр соціального обслуговування міста Вінниця.

18 грудня 2020 року кафедрою туризму та готельно-ресторанної справи проведено семінар «Крафтове виноградарство Вінниччини: виклики та ризики», у якому взяли участь науково-педагогічні працівнки кафедри та здобувачі вищої освіти спеціальності «Харчові технології». Запрошена особа – Самсонюк Георгій Віталійович, голова громадського об’єднання «Союз виноградарів та виноробів Вінниччини».
На семінарі було піднято важливі питання крафтового виноградарства та виноробства нашого регіону, а саме проблеми крафтового виноробства в Україні та на Вінниччині зокрема, роль держави та законодавчі зміни, що формують напрямки розвитку виноградарства та виноробства, вплив змін клімату на галузь в цілому, асортимент вин, що сьогодні виготовляються крафтовими виноробами. Георгій Віталійович розповів про технологічні особливості виготовлення вин різного типу, участь Союзу у фестивалях та міжнародних конкурсах, про досягнення та проблеми презентації вина в даний час у зв’язку з епідеміологічною ситуацією, функцію держави у розвитку вітчизняного виноградарства та виноробства.