14 червня 2022 року у Вінницькому торговельно-економічному інституті ДТЕУ пройшов «День Абітурієнта». Цей захід допоможе абітурієнтам зробити правильний крок до прийняття відповідального рішення, від якого залежатиме їх професійне майбутнє.
Вступники прослухали доповідь Наталії Замкової – доктора філософських наук, професора, заслуженого працівника освіти України, директора ВТЕІ ДТЕУ, депутата Вінницької обласної ради, голови постійної комісії з питань освіти, релігії, культури, молоді та спорту. Під час свого виступу, директор познайомила абітурієнтів з перевагами інституту, надала корисну інформацію про яскраве студентське життя, спеціальності та освітні програми у ВТЕІ ДТЕУ. Відповідальний секретар приймальної комісії ВТЕІ ДТЕУ Інна Гулівата провела пізнавальну доповідь в формі запитання-відповідь, де дала змістовні відповіді про особливості Вступної кампанії 2022 та проведення НМТ 2022. Голова ради студентського самоврядування Аліна Юренко розповіла вступникам про широкі можливості студентського життя у ВТЕІ.

ФОТОЗВІТ

10 червня 2022 року кафедрою товарознавства, експертизи та торговельного підприємництва дистанційно онлайн на платформі Zoom було проведено Всеукраїнський круглий стіл на тему «Система НАССР як чинник підвищення безпечності та конкурентоспроможності продукції».
У круглому столі взяли участь 36 осіб, серед них науково-педагогічні працівники кафедри товарознавства, експертизи та торговельного підприємництва; доцент, канд. техн. наук, доцент кафедри експертизи харчових продуктів Національного університету харчових технологій, м. Київ Янчик Марія; доцент, канд. техн. наук, доцент кафедри загальнотехнічних дисциплін та охорони праці Вінницького національного аграрного університету Купчук Ігор; доцент, канд. екон. наук, викладач циклової комісії (кафедри) торгівлі та маркетингу Відокремленого структурного підрозділу «Хмельницький торговельно-економічний фаховий коледж ДТЕУ», м. Хмельницький Трішкіна Ніна; здобувачі вищої освіти груп ПТБД-11д, ПТБД-21д, ТКЛ-31д, ТКЛ-41д).

6 червня 2022 року викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи взяли участь у кулінарному майстер-класі гастрогідеси, дослідниці подільської кухні Олени Павлової, що відбувся в ресторані «Влтава».
Як відомо, приготування їжі є потужним антистресом, відповідно проведення майстер-класу, учасники якого готують їжу, є, безперечно, на часі. Присутні на заході вінничани, а також особи, тимчасово переміщені до міста з інших регіонів України, досліджували особливості подільської кухні та готували вареники з куркумою, картоплею і маком, спаржу на пару, огірчаник (холодний суп), паштет з чорної квасолі.