Бүгүн Mostbet букмекердик кеңсесине кошулуп, Кыргызстанда спорттук мелдештерден жана онлайн оюндарынан максималдуу ырахат жана пайда алыңыз. Бул жерден сиз спорттук иш-чаралар үчүн эң мыкты коэфициенттерди, ошондой эле ар кандай бонустарды жана акцияларды, бекер коюмдарды, бекер айлануулар жана Мостбет промо коддорун таба аласыз. Биздин веб-сайтты колдонуу оңой жана жөнөкөй, ал эми букмекерликти ого бетер ыңгайлуу кылуу үчүн профессионалдар командасы сиз үчүн мобилдик тиркемени иштеп чыгышты.
Посада Підприємство Вимоги до кандидатів: Посадові обов’язки: Умови праці: Як податися?

Менеджер зовнішньо-економічної діяльності

Нікан Групп впевнений користувач ПК (1С бажано); знання англійської мови; активна життєва позиція, ефективне виконання поставлених завдань, орієнтованість на досягнення результату, прагнення заробляти більше; готовність до позанормованої роботи заради успіху.   супровід і розвиток існуючих клієнтів; консультація та продаж послуг компанії; проведення переговорів з потенційними клієнтами, формування комерційних пропозицій відповідно до їх потреб; супровід процесу підписання договорів; робота з документами та виписка рахунків для оплат; забезпечення комплексного сервісу для клієнтів. участь в різноманітних проєктах компанії; робота в команді професіоналів; конкурентний рівень заробітної плати; комфортні умови праці.   Відправити резюме можна за посиланням.
Начальник виробничої лабораторії Терра Фуд повна або базова вища освіта відповідного напряму підготовки; знання Word, Excel, 1 С.   контроль якості продукції підприємства на всіх етапах виробничого циклу; організація та контроль проведення фізико-хімічних та мікробіологічних досліджень; здійснення керівництва по впровадженню нових методів лабораторного контролю; забезпечення достовірності результатів вимірювань продукції; підтримка програм виробничого контролю: програми органолептичного, фізико- хімічного та мікробіологічного контролю. офіс в м. Крижопіль;
офіційне працевлаштування та гарантована оплата відпусток, лікарняних;
житло від компанії; медичний огляд; навчання на робочому місці за рахунок компанії; колектив однодумців.  
Відправити резюме можна за посиланням.
Логіст   ФОП Мазур А.А. знання сфери транспортних послуг; стресостійкість, вміння швидко приймати рішення; аналітичне мислення і швидка реакція; відповідальність і чесність; вміння працювати з документами. пошук роботи для автотранспорту; документооббіг; контроль виконання заявок; контроль заборгованості.   офіційне працевлаштування. Відправити резюме можна за посиланням.
Фахівець по роботі з банківськими установами ООО Автострада вища освіта; досвід роботи з документарними інструментами (банківськими гарантіями) від 2-х років на аналогічній посаді; знання пакету офісних програм MS Office (Excel, Word); самоорганізованість, відповідальність, стресостійкість, уміння працювати в колективі в умовах багатозадачності.   підготовка, перевірка отриманого пакету документів на правильність відображення всіх ключових параметрів; подання необхідних документів для випуску банківських гарантій (тендерні виконання); супровід операцій щодо випуску банківських гарантій (оплата комісій, підписання); відкриття та супровід рахунків в банках; участь в підготовці документів необхідних для функціонування/доступності лімітів при випуску банківських гарантій; комунікація з колегами щодо процесу випуску/надання гарантій та їх відповідність вимогам тендерів. офіційне працевлаштування та соціальні гарантії згідно КЗпП України; медичне страхування; п’ятиденний робочий тиждень; цікава та динамічна робота в компанії, що стрімко розвивається; можливість зростати разом з компанією.   Відправити резюме можна за посиланням.
Менеджер із закупівель ТД Укрсервіс досвід роботи з технічною групою товарів або технічну освіту; досвід закупівель; знання первинної бухгалтерської документації; впевнений користувач ПК, офісних програм, 1-С, CRM. пошук та переговори з постачальниками; формування замовлення; укладання найкращих умов; внесення приходу товару.   Відправити резюме можна за посиланням.
Маркетолог, аналітик ТОВ Шик і Блиск   організація та участь у масових заходах, соціальних проєктах; спонсорство, благодійність (розуміння які проєкти відповідають цінностям компанії, де варто бути присутніми); організація зв’язків з громадськістю; організація іміджевої реклами; організація відкриття нових магазинів, акції, промо; аналітика та механіка акцій. сучасний офіс; офіційне працевлаштування, соціальний пакет; навчання, розвиток; харчування, зона відпочинку; івенти, подорожі.   Відправити резюме можна за посиланням.
Маркетолог АКцентр навички Google Analytics; навички Photoshop, Illustrator (фото, відео редактори); досвід проведення конкурсів, розіграшів та вікторин; вміння легко писати цікаві тексти; знання трендів інтернет-маркетингу; грамотне володіння українською та російською мовами; креативність, адаптивність, бажання навчатись та розвиватись; вміння чути керівників, легкість в комунікації. ведення та наповнення сторінок компанії в соціальних мережах; формування контент плану; створення та оформлення контенту: текст, фото, відео та інше; аналіз ринку, аудиторії і конкурентів; залучення підписників, збільшення аудиторії; формування та підвищення лояльності до бренду; комунікація з підписниками, відповіді на коментарі; моніторинг ефективності просування сторінок; робота з дизайнером; організація sms та Viber розсилки. офіційне працевлаштування; стабільна заробітна плата (рівень оговорюється на співбесіді); соціальні гарантії; корпоративний відпочинок та навчання; робота в колективі, який завжди готовий підтримати та допомогти.   Відправити резюме можна за посиланням.
Бухгалтер RIA.com знання основ податкового, трудового, фінансового і господарського законодавства; знання порядку складання податкової та статистичної звітності; організація документообігу і порядок документального оформлення операцій; відображення на рахунках БО операцій, план і кореспонденція рахунків; досвід роботи з ЗЕД і валютними операціями, оподаткування таких операцій; знання ПК та інструментів Google Docs або Microsoft Office на рівні впевненого користувача; досвід роботи з 1С 8.2 або BAS Бухгалтерія КОРП; навички роботи з іншими інструментами, такими як: клієнт-банк, M.E.Doc, Вчасно, інші сервіси ЕДО. ведення компанії на загальній системі оподаткування, платника ПДВ; подача податкової та фінансової звітності за МСФЗ; організація та контроль документообігу по ЗЕД-контрактам.   необхідна для роботи техніка та інструменти; 8-годинний робочий день (ПН — ПТ); навчання та професійне зростання.   Відправити резюме можна за посиланням.
Логіст Перчатка-Центр досвід роботи в транспортній логістиці від 1 року; знання транспортної логістики та розуміння складської логістики; впевнений користувач комп’ютером (базовий набір програм та спец.платформи); обізнаність в транспортних документах та розуміння діловодства і документообороту; здатність до навчання; вміння працювати в команді; відповідальність, чесність, вміння швидко приймати рішення. пошук транспорту для доставки товарів по Україні; оформлення відправлень через логістичні компанії в он-лайн кабінеті; адміністрування відправлень/отримань товарів; оформлення ТТН та маршрутних листів на доставку товарів до клієнтів власним та найманим транспортом; моніторинг руху транспорту компанії; ведення документообороту транспортних документів; виконання пріоритетних транспортних задач за дорученням керівника відділу. конкурентна та своєчасна заробітна плата; офіційне працевлаштування та соціальна захищеність; робота за графіком 9−17:00, ПН-ПТ та дві суботи на місяць з 9 -14:00; офіс в м. Вінниця, вул. Ватутіна 18А (р-н Тяжилів) ; комфортне робоче місце, оснащене сучасними гаджетами; регулярні тімбілдінги та корпоративний відпочинок. Відправити резюме можна за посиланням.

Фахівець по роботі з клієнтами (страхування)

Страхова компанія ARX вища економічна освіта; вільне володіння українською мовою; вміння швидко навчатись, порядність, відмінні комунікативні навички, а найголовніше — бажання працювати; готові розглядати кандидатів без досвіду. обслуговування клієнтів; підтримка та супровід існуючих договорів страхування; укладення нових договорів страхування; ведення звітної документації.   офіційне оформлення трудових відносин згідно КЗпП України; компенсаційний пакет: моб.зв'язок, медичне страхування, страхування життя, знижки на продукти компанії; п’ятиденний робочий тиждень з 9:00 до 18:00; гідні умови оплати праці + преміювання за результатами роботи; можливість навчання та розвитку в великій міжнародній компанії. Відправити резюме можна за посиланням.
Бухгалтер Вінницька кабельна компанія організованість, уважність; здатність навчатися і опановувати нові знання; пунктуальність; досвід роботи із початковими знаннями кадрового питання. ведення первинної документації; ведення кадрового документообігу; звірка з контрагентами.   повний робочий день з 8−30 до 17−00, сб, нд — вихідні; офіційне працевлаштування; професійна підготовка; дружній колектив. Відправити резюме можна за посиланням.
Бухгалтер по заробітній платі LetyShops вища економічна освіта; досвід роботи бухгалтером по заробітній платі (від 2 років); знання основ бухгалтерського обліку, КЗпП та інших нормативних документів, регламентуючих питання оплати праці; впевнене користування ПК: 1С 8 Бухгалтерія (8.3), 1С ЗУП, Клієнт банк, MS Office; хороші комунікативні (письмові та усні) та міжособистісні навички; вміння працювати з великим об'ємом інформації. допомога головному бухгалтеру по заробітній платі у вирішенні поточних задач; нарахування, подача, виплата лікарняних; ведення табелів обліку робочого часу; виплата відпускних; підготовка і виплата авансу; формування звітності для подання до податкових і статистичних органів; підготовка співробітникам довідок про доходи; складання місячної звітності та контроль за документообігом. офіційне оформлення на роботу; конкурентна заробітна плата з перспективою росту; сучасний, просторий офіс (район Вишенька); уроки англійської мови. Відправити резюме можна за посиланням.
Головний спеціаліст з юридичної роботи регіону департаменту претензійно-позовної роботи   ПриватБанк вміння працювати з конфіденційною та чутливою інформацією; повна вища юридична освіта відповідного напряму підготовки, зокрема, правознавство/юриспруденція/право; освітньо-кваліфікаційний рівень: спеціаліст або магістр; досвід у веденні претензійно-позовної роботи та представництва в судах загальної та спеціальної юрисдикції; відмінне знання законодавства, у тому числі банківського, цивільного, господарського, земельного, адміністративного, корпоративного, та відповідних процесів  (пріоритет: цивільний та господарський); досвід у складанні процесуальних судових документів: позовів, відзивів, апеляційних скарг, заперечень, заяв, клопотань тощо; досвід роботи з органами Державної виконавчої служби; впевнений користувач OC Windows, Linux, програм Word, Excel, Power Point та аналогічні їм в ОС Linux; досвід роботи з електронним документообігом, вільне користування юридичними сервісами та реєстрами; наявність чинного свідоцтва про право на зайняття адвокатською діяльністю та реєстрації у Єдиному реєстрі адвокатів України (при прийнятті на посаду внутрішнього кандидата — отримання свідоцтва про право на зайняття адвокатською діяльністю протягом року); 3+ років досвіду роботи за фахом; 1+ років досвіду роботи в банківській сфері; вільне володіння державною мовою (письмова та усна), у тому числі знання ділової української мови, зокрема мовними нормами (орфографічні, пунктуаційні, стилістичні, граматичні, лексичні), культурою мовлення. підготовка всіх процесуальних документів, необхідних для поточного ведення справ у судах: зокрема, але не обмежуючись цим, заяви, клопотання, доповнення, заперечення, відзиви, відповіді на відзиви, додаткові пояснення, своєчасно та на належному рівні; представлення інтересів банку в межах своєї компетенції в загальних, адміністративних, господарських судах першої та апеляційної інстанцій; особисте ознайомлення з матеріалами справи у судах; отримання документів у судах; підготовка апеляційних скарг у процесі централізованого оскарження рішень в апеляційному порядку та/або подавати звіти про недоцільність апеляційного оскарження; подача до суду документів, необхідних для ведення справи за всіма можливими каналами, зокрема, але не виключно: особисто, за допомогою сервісу «Електронний суд» тощо; очна участь у судових засіданнях; ведення претензійно-позовної роботи у внутрішніх системах банку; сприяння здійсненню моніторингу та узагальненню судової практики. робота в найбільшому та інноваційному банку України; офіційне працевлаштування та 24 календарних дні відпустки; конкурентна заробітна плата; медичне страхування та корпоративний мобільний зв’язок; корпоративне навчання; сучасний комфортний офіс; цікаві проєкти, амбіційні задачі та динамічний розвиток; дружній професійний колектив та сильна команда.   Відправити резюме можна за посиланням.
Експерт з обслуговування клієнтів мікробізнесу АТ «Креді Агріколь Банк» вища економічна\фінансова освіта; досвід роботи на аналогічній посаді від 2 років; знання банківського законодавства та нормативних актів; теоретичні та практичні навички ведення ефективних переговорів; гарна вимова та комунікативні навички; ініціативність та високий рівень особистої відповідальності. пошук та залучення клієнтів фізичних осіб-підприємців (ФОП) та юридичних осіб сегменту мікробізнесу; консультування та продаж основних та додаткових продуктів для клієнтів фізичних осіб-підприємців (ФОП) та юридичних осіб сегменту мікробізнесу; обслуговування та супровід нових та діючих клієнтів фізичних осіб-підприємців (ФОП) та юридичних осіб сегменту мікробізнесу; формування та ведення кредитних справ клієнтів. стабільна робота в одній з провідних банківських груп Європи; фіксована ринкова заробітна плата, бонуси за результатами роботи відділення; соціальний пакет у відповідності до КЗпПУ та медичне страхування від Банку для лояльних співробітників; участь у проєктах кадрового резерву банку, можливість кар'єрного зростання. Відправити резюме можна за посиланням.
Головний спеціаліст по роботі з корпоративними клієнтами (ДМС) Страхова компанія UNIQA вища освіта; досвід роботи у напрямку роботи з брокерами та корпоративними клієнтами; відмінне знання особистих видів страхування; впевнений користувач MC Excel; комунікабельність, відповідальність. обробка вхідних запитів від нових та існуючих клієнтів, вирішення проблемних питань; підготовка договорів страхування, випуск, контроль оплат, контроль введення в систему, ведення додаткових угод; погодження умов страхування з андеррайтерами (створення котирувань, робота з поточними котируваннями — зміни програм до існуючих договорів, коригування умов договору). конкурентоспроможна заробітна плата, яка виплачується відповідно до законодавства України; віддалена робота; гнучкий графік роботи (при обов’язковому знаходженні на робочому місці 8 годин); відпустка тривалістю 24 календарних дні на рік; безкоштовне медичне страхування, страхування від НВ (нещасних випадків); навчання та підвищення кваліфікації в процесі роботи; можливість працювати в стабільній, найбільшій європейській страховій компанії у колі професіоналів та однодумців; відмінні перспективи кар'єрного і професійного зростання; дружній колектив. Відправити резюме можна за посиланням.
Контент-менеджер ФОП Степановський А.Ю. вміння читати і збирати інформацію англійською мовою; базове розуміння серфінгу в Інтернеті; впевнений користувач ПК; наполегливість, уважність, вміння тривалий час виконувати одноманітну роботу. робота з каталогом компаній; перевірка актуальності даних в таблицях.   повний робочий день; 8-годинний робочий день; можливість працювати віддалено.   Відправити резюме можна за посиланням.
Бухгалтер Беліф досвід роботи бухгалтером від 2 років; навички бухгалтерського та податкового обліку; відмінні знання 1С, Medoc; досвід роботи з великим обсягом інформації; уважність, старанність,  скрупульозність; готовність взяти на себе відповідальність; чесність і порядність. повне та своєчасне ведення бухгалтерського та податкового обліку на виробничому підприємстві (кілька юридичних осіб, загальна система оподаткування, ПДВ) відповідно до чинного законодавства; реєстрація податкових накладних; робота з банком: поділ банківських виписок.   офіційне працевлаштування; навчання та наставництво; можливість для матеріального, кар'єрного, професійного зростання; корпоративні заходи; робота в соціально відповідальній компанії, яка стежить за тенденціями, цінує ідеї співробітників і розвивається разом з ними; конкурентний рівень оплати праці з прозорою системою нарахування; 5-денний робочий тиждень з 9.00 до 18.00, вихідні: сб, нд. Відправити резюме можна за посиланням.
Головний спеціаліст - бухгалтер служби у справах дітей Вінницької районної державної адміністрації Нова державна служба України (НАДС) вища освіта за освітнім ступенем не нижче бакалавра, молодшого бакалавра; без досвіду роботи; вільне володіння державною мовою.   ведення бухгалтерського обліку відповідно до національних положень (стандартів), а також інших нормативно-правових актів щодо ведення бухгалтерського обліку, в тому числі з використанням програмного забезпечення. Організація контролю за відображенням на рахунках бухгалтерського обліку всіх господарських операцій; складання на підставі даних бухгалтерського обліку фінансової та бюджетної звітності, а також державної, статистичної, зведеної та іншої звітності у порядку, встановленому законодавством; складання проєкту кошторису витрат на утримання служби у справах дітей Вінницької районної державної адміністрації і розрахунки до нього для затвердження; забезпечення своєчасного проведення розрахунків з працівниками служби у справах дітей Вінницької районної державної адміністрації; здійснення нарахування та виплату в строки, передбачені чинним законодавством, заробітної плати працівникам служби у справах дітей Вінницької районної державної адміністрації; своєчасне та у повному обсязі перерахування податків і зборів (обов’язкові платежі) до відповідних бюджетів; участь у проведенні інвентаризації основних засобів, запасів, коштів та майна, що знаходяться на балансі та користуванні служби у справах дітей Вінницької районної державної адміністрації, участь у роботі з оформлення матеріалів щодо нестачі, крадіжки грошових коштів та майна, псування активів; забезпечення дотримання вимог нормативно-правових актів щодо використання фінансових, матеріальних (нематеріальних) та інформаційних ресурсів під час прийняття та оформлення документів щодо проведення господарських операцій, інвентаризації необоротних активів, товарно-матеріальних цінностей, грошових коштів, документів, розрахунків та статей балансу; проведення аналізу даних бухгалтерського обліку та звітності, у тому числі зведеної звітності, щодо причин зростання дебіторської та кредиторської заборгованості, розробка та здійснення заходів щодо стягнення дебіторської та погашення кредиторської заборгованості, організовує та проводить роботу з її списання відповідно до законодавства; розробка та забезпечення здійснення заходів щодо дотримання та підвищення рівня фінансово-бюджетної дисципліни служби у справах дітей Вінницької районної державної адміністрації; забезпечення дотримання законодавства про захист персональних даних та здійснення обробки, зберігання та використання персональних даних у відповідності до чинного законодавства; постійне ознайомлення та вивчення нових нормативно-методичних та довідкових документів з питань організації та ведення бухгалтерського обліку та внесення пропозиції щодо їх впровадження в установі; організація роботи з підготовки пропозицій щодо: - визначення облікової політики установи, вибору форми бухгалтерського обліку; - впровадження автоматизованих систем обробки даних бухгалтерського обліку та господарських операцій; - забезпечення збереження майна, раціонального та ефективного використання матеріальних, трудових та фінансових ресурсів; участь у підготовці та поданні інших видів періодичної звітності, які передбачають підпис головного бухгалтера, до органів вищого рівня у відповідності з нормативними актами, затвердженими формами та інструкціями. посадовий оклад відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18 січня 2017 р. № 15 «Питання оплати праці працівників держаних органів», інші виплати передбачені Законом України «Про державну службу». Відправити резюме можна за посиланням.
Бухгалтер ТОВ Консалтинг Корект освіта за спеціальність «Облік та аудит»; високі компетенції щодо податкового та бухгалтерського обліку в різних галузях економіки, як то: оптова торгівля, сільське господарство, виробництво; реальне вміння працювати в режимі багатозадачності; стресостійкість; досвід роботи бухгалтером від 2-х років. забезпечення документообігу з покупцями в тісній комунікації з менеджерами з продаж;. документальне оформлення тендерних процедур; внесення в бухгалтерські програми первинних документів; ведення ФОП на єдиному податку; ПДВ (реєстрація податкових накладних); деяка статистична звітність; організація роботи та контроль помічника. комфортний офіс; молодий, дружній колектив; всі соціальні гарантії згідно КЗпП України; гнучкий графік за необхідності, п’ятиденний робочий тиждень; корпоративне навчання; індивідуальне навантаження з пропорційною оплатою; реальна можливість кар'єрного росту. Відправити резюме можна за посиланням
Маркетолог Перчатка-Центр досвід роботи в SMM, контент-маркетингу, копірайтингу; постійна актуалізація своїх знань, володіння сучасними алгоритмами роботи основних соц. мереж, та на основі цього формування стратегії просування бренду; вміння генерувати ідеї; готовність приймати самостійні рішення та наявність амбіцій відстоювати свою думку; командний гравець та прагнення довготривалої співпраці. аналіз попиту, витрат та конкурентів; управління рекламним бюджетом ; підготовку контенту для сайту, лендінгів, соц.мереж та e-mail розсилок за різними цільовими аудіторіями; формування звітності про відвідуваність сайтів, лендінгів, груп, ефективності розсилок та інших заходів.   графік роботи з 09:00 до 17:00 в будні дні; комфортне робоче місце, оснащене сучасними гаджетами; конкурентна заробітна плата; офіційне працевлаштування та соціальна захищеність; можливість розвиватись; корпоративний відпочинок.   Відправити резюме можна за посиланням
Адміністратор готелю Feride Plaza знання ПК, правила ділового етикету; грамотна мова, високий культурний рівень, доброзичливість, комунікабельність, вміння працювати в команді, відповідальність, уважність; приємна зовнішність; вільне володіння англійською мовою, знання інших мов вітається; досвід роботи — від 1 року (бажано). бронювання номерів; прийом, реєстрація, розміщення гостей; надання повної інформації про послуги готелю при особистому спілкуванні і по телефону.   офіційне працевлаштування; позмінний графік роботи: 12−14 змін в місяць; відмінний колектив.   Відправити резюме можна за посиланням
Marketing Manager (розвиток фізичних товарів)   ТарОk розуміння етапів розробки нових фізичних продуктів; знання основ інтернет реклами, affiliate та партнерського маркетингу; підбір та опис портретів клієнтів, аналіз та сегментація ЦА; розуміння B2B і B2C воронок продажів; побудова воронки комунікації з клієнтом; проведення досліджень і маркетингових експериментів; вміння працювати з текстом; досвід підбору і контролю підрядників; сильні аналітичні здібності; вміння планувати, не губити задачі, мислити системно; знання англійської — intermediate +. розробка і реалізація стратегії виводу нових товарів на ринок; контроль та оптимізація конверсії по існуючим товарам; робота зі споживачами, збір фідбеку, створення унікальних пропозицій для різних сегментів ринку; аналіз маркетингової активності конкурентів; складання плану розвитку продукту, вибір стратегії просування; аналіз конкурентів, ринку, побудова ціноутворення товарів на ринку; розробка нових товарів (від ідеї до готового рішення); тестування товарів, контроль якості зразків; аналіз запитів всередині компанії, пропозиції по зміні асортименту і цінової політики; дослідження портретів користувачів, їх опис, глибинний аналіз профілів ЦА; написання та оптимізація скриптів продажів; боротьба за максимальну частку ринку для своїх продуктів. гнучкий графік, акцент на результат і залученість; кар'єрне зростання, навчання, тренінги, необхідну літературу; професійна команда, можливість ділитися досвідом; відсутність бюрократії; сучасний, зручний офіс в самому серці міста; прив’язка ЗП до USD, оплачувані відпустки та лікарняні; повноцінний обід за рахунок компанії; абонемент в спортзал і участь в різних спортивних активностях; незабутні корпоративи і тімбілдінги (в Україні та інших країнах).   Відправити резюме можна за посиланням
Менеджер зовнішньо-економічної діяльності Перчатка-Центр досвід роботи по посаді менеджера ВЕД/менеджера з постачання від 2 років; досвід роботи з китайськими постачальниками; досвід формування пакету документів для митного оформлення; впевнений користувач програми Excel (елементарні функції, фільтри). моніторинг ринку, аналітика; пошук нових постачальників; ведення переговорів за зовнішньоекономічними договорами; підготовка пакету документів для митного оформлення; ведення документообігу; подання звітності. конкурентна та своєчасна заробітна плата; офіційне працевлаштування та соціальна захищеність; робота за графіком 9−17:00, ПН-ПТ; офіс в м. Вінниця, р-н Тяжилів ; комфортне робоче місце, оснащене сучасними гаджетами; регулярні тімбілдінги та корпоративний відпочинок. Відправити резюме можна за посиланням