- Науково-педагогічні працівники ВТЕІ КНТЕУ взяли участь у бізнес форумі «HoReCa.ReStart»
- Науково-педагогічні працівники ВТЕІ КНТЕУ взяли участь в установчій конференції проєкту «Дослідження гастроспадшини України: традицій гостинності та культури приготування страв як основи для розвитку креативних індустрій регіонів»
- У ВТЕІ КНТЕУ відбувся всеукраїнський круглий стіл на тему «Перспективи розвитку сільського зеленого туризму на Вінниччині»
- У Вінницькому торговельно-економічному інституті КНТЕУ відбувся семінар на тему: «Тренди сучасного ресторанного бізнесу»
- Науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи взяли участі у дводенному онлайн-інтенсиві для HORECA «Операційний маркетинг в готелях та ресторанах»
- Фіналісти ІІ Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт «Інноваційні ресторанні технології» Думанська Н. та Коричук Є. отримали цінний подарунок від спонсора конкурсу французької компанії «Robot Coupe»
- Науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи та здобувачі вищої освіти взяли участь в онлайн-вебінарі на тему: «Як і для чого створюють туристичні бренди українські міста?»
- У ВТЕІ КНТЕУ відбулося засідання секції «Тенденції розвитку індустрії гостинності та харчової промисловості: регіональний та національний виміри»
- Науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи взяли участь в онлайн-вебінарі «Туризм в умовах Пандемії»
- Науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи та здобувачі вищої освіти взяли участь в онлайн-конференції «Розвиток ділового туризму та МІСЕ завдяки внутрішнім подіям»
- У Вінницькому торговельно-економічному інституті КНТЕУ відбувся семінар на тему: «Особливості діяльності закладів ресторанного господарства в умовах карантинних обмежень»
- У Вінницькому торговельно-економічному інституті КНТЕУ відбувся семінар на тему: «Особливості збутової політики туристичного підприємства»
- У ВТЕІ КНТЕУ проведено круглий стіл на тему «Сучасні кулінарні тренди в ресторанному бізнесі»
- У ВТЕІ КНТЕУ проведено відкрите засідання наукового гуртка «Кондитер-клас»
- У ВТЕІ КНТЕУ проведено відкрите засідання студентського наукового гуртка «Школа туристичної індустрії»
- У ВТЕІ КНТЕУ відбулося відкрите засідання дискусійного клубу «Індустрія гостинності: сучасний стан та перспективи розвитку»
- У ВТЕІ КНТЕУ відбулося відкрите засідання наукового гуртка «Технолог»
- Науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи та здобувачі вищої освіти взяли участь у вебінарі «Маркетинг – це завжди комплекс дій: від продукту до кінцевого продажу. Головна мета: зробити гостя щасливим»
- Науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи та здобувачі вищої освіти взяли участь у першій Всеукраїнській галузевій онлайн-конференції «Гостинність і туризм в Україні. Партнерство заради сталого розвитку»
- Науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи та здобувачі вищої освіти взяли участь у вебінарі «Що і як продавати? Досвід однієї з найпотужніших львівських ресторанних груп»
- У ВТЕІ ЕНТЕУ відбувся семінар на тему: «Крафтове виноградарство та виноробство: виклики та ризики»
- Науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи та здобувачі вищої освіти взяли участь у вебінарі «Робимо модуль доставки на своєму сайті, що потрібно ресторану?»
- Науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи та здобувачі вищої освіти взяли участь у вебінарі «Як ми вижава… працювали в кризу? Міський готель в Києві. Складні рішення і плани на майбутнє»
- Науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи взяли участь у вебінарі «Феномен Мохамеда. Єгипет чи Україна»
- Науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи взяли участь у вебінарі «Про ресторан. Як ми бороли кризу. І це не перша! Підбір форматів. Доставка. Об’єднання»
- У ВТЕІ КНТЕУ відбувся всеукраїнський круглий стіл на тему «Туризм у сучасному місті: виклики та ризики»
- У ВТЕІ КНТЕУ відбувся майстер-клас на тему: «Порційні десерти для Кенді Бару»
- У ВТЕІ КНТЕУ відбулися заходи з нагоди святкування Всесвітнього дня туризму
- Участь викладачів кафедри туризму та готельно-ресторанної справи у роботі Міжнародної науково-практичній конференції «Технологія харчових продуктів і комбікормів»
- У ВТЕІ КНТЕУ відбувся семінар на тему «Вплив пандемії Covid-19 на розвиток туристичної галузі»