• Style 1
  • Style 2
  • Style 3
  • Style 4
  • Style 5
  • Style 6
  • English (UK)

Вінницький торговельно економічний інститут

Сертифікована система управління якістю

ДСТУ ISO 9001:2015 (ISO 9001:2015, IDT)

ICE_MAIN_MENU
  • Головна
      • Історія інституту
      • Інститут сьогодні
      • Місія та цілі
      • Про порядок надання публічної інформації
      • Публічна інформація
      • Заходи запобігання протиправним діям
          • Антикорупційні заходи
          • Протидія тероризму та насиллю
      • Контакти
      • 3D тур
      • Екскурсія до ВТЕІ
      • SEL
          • Smart Electronic Learning
          • Репозиторій
  • Структураsampel subtitle
      • Адміністрація
      • Факультети
          • Обліково-фінансовий
          • Торгівлі, маркетингу та сфери обслуговування
          • Економіки, менеджменту та права
      • Кафедри
          • Маркетингу та реклами
          • Товарознавства, експертизи та торговельного підприємництва
          • Туризму та готельно-ресторанної справи
          • Фізичного виховання та спорту
          • Менеджменту та адміністрування
          • Економіки та міжнародних відносин
          • Економічної кібернетики та інформаційних систем
          • Права
          • Обліку та оподаткування
          • Фінансів
          • Іноземної філології та перекладу
      • Відділи
          • Реклами та зв'язків з громадськістю
          • Наукової роботи та міжнародної співпраці
              • Здобутки студентів
              • Матеріали наукових конференцій, вебінарів, семінарів, круглих столів
              • Студентське наукове товариство «ВАТРА»
              • Міжнародна діяльність
                  • Закордонні партнери
                  • Міжнародна діяльність ДТЕУ/КНТЕУ (навчання за кордоном)
                  • Програми подвійного диплому
                  • Програми стажування (міжнародна практика)
                  • Міжнародні проекти
                  • Проект «WeCan»
                  • Корисні посилання
          • Навчально-методичний
          • Навчальний
          • З організації виховної та культурно-мистецької роботи студентів
          • Технічних засобів навчання
          • Редакційно-видавничий
      • Центри
          • Розвитку кар’єри
          • Ресурсний центр зі сталого розвитку
          • Моніторингу якості освітнього процесу та інноваційного розвитку
          • Грантових проєктів
      • Бібліотека
      • Музей грошей
  • Студенту
      • Довідник студента
          • Реквізити для оплати
          • Права та обов'язки студентів
          • Інформація про гуртожитки
          • Положення
              • Положення про переведення здобувачів вищої освіти на вакантні місця державного замовлення
              • Положення про старосту академічної групи
              • Положення про оцінювання результатів навчання здобувачів вищої освіти
              • Положення "Про порядок призначення та виплати соціальних стипендій студентам"
              • Положення "Про правила призначення академічних стипендій"
          • Порядок розрахунків за договорами
              • Положення про порядок розрахунків за договорами про навчання(підготовку) громадян України
              • Порядок надання освітніх платних послуг
              • Перелік платних освітніх та інших послуг
          • Етичний кодекс здобувача вищої освіти
      • Розклади, графіки
          • Розклад дзвінків
          • Розклад занять
          • Розклади вибіркових дисциплін
          • Розклад атестаційних екзаменів
          • Розклад захистів кваліфікаційних робіт (проєктів)
          • Графіки освітнього процесу
      • Бази практик
      • Система управління навчанням
      • Реєстр вибіркових дисциплін
      • Вибір дисциплін на 2022-2023 н.р.
      • ТОП-20 кращих студентів
          • ТОП-20 кращих студентів 2021
          • ТОП-20 кращих студентів 2020
          • ТОП-20 кращих студентів 2019
          • ТОП-20 кращих студентів 2018
          • ТОП-20 кращих студентів 2017
  • Вступнику
      • Чому варто обирати ВТЕІ?
      • Новації вступу 2022
      • Перелік конкурсних предметів
      • Перелік спеціальностей, освітніх програм
      • Перелік документів
      • Розмір плати за надання освітніх послуг на 2021-2022 н.р.
      • Приймальна комісія
          • Положення про приймальну комісію
          • Положення про апеляційну комісію
          • Рішення приймальної комісії
          • Умови прийому
          • Правила прийому на навчання
          • Інформаційні матеріали щодо пільгових категорій вступників
          • Програми вступних випробувань
      • Як обрати спеціальність: 10 порад вступникам
      • Ми в Telegram
      • Заходи для вступників
  • Життя інституту
      • Рада студентського самоврядування
          • Студентський туристичний клуб "Way to Freedom"
          • Студентське наукове товариство «ВАТРА»
      • Асоціація випускників та друзів
          • Анкета випускника 2019-2022 років
          • Анкета випускника минулих років
          • Форма реєстрації на День зустрічі з випускниками 2021
      • Первинна профспілкова організація
      • Бізнес-школа
      • Громадська спілка "Український кулінарний союз"
      • Наші досягнення
      • Літературна сторінка
  • ДТЕУ/КНТЕУ
      • Історія та місія університету
      • Структура університету
      • Адміністрація університету
      • Університет в рейтингах ВНЗ України
      • Офіційний сайт університету
  • Медіа
      • Фотогалерея
      • Відеогалерея
  • Науково-педагогічні працівники ВТЕІ КНТЕУ взяли участь у бізнес форумі «HoReCa.ReStart»
  • Науково-педагогічні працівники ВТЕІ КНТЕУ взяли участь в установчій конференції проєкту «Дослідження гастроспадшини України: традицій гостинності та культури приготування страв як основи для розвитку креативних індустрій регіонів»
  • У ВТЕІ КНТЕУ відбувся всеукраїнський круглий стіл на тему «Перспективи розвитку сільського зеленого туризму на Вінниччині»
  • У Вінницькому торговельно-економічному інституті КНТЕУ відбувся семінар на тему: «Тренди сучасного ресторанного бізнесу»
  • Науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи взяли участі у дводенному онлайн-інтенсиві для HORECA «Операційний маркетинг в готелях та ресторанах»
  • Фіналісти ІІ Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт «Інноваційні ресторанні технології» Думанська Н. та Коричук Є. отримали цінний подарунок від спонсора конкурсу французької компанії «Robot Coupe»
  • Науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи та здобувачі вищої освіти взяли участь в онлайн-вебінарі на тему: «Як і для чого створюють туристичні бренди українські міста?»
  • У ВТЕІ КНТЕУ відбулося засідання секції «Тенденції розвитку індустрії гостинності та харчової промисловості: регіональний та національний виміри»
  • Науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи взяли участь в онлайн-вебінарі «Туризм в умовах Пандемії»
  • Науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи та здобувачі вищої освіти взяли участь в онлайн-конференції «Розвиток ділового туризму та МІСЕ завдяки внутрішнім подіям»
  • У Вінницькому торговельно-економічному інституті КНТЕУ відбувся семінар на тему: «Особливості діяльності закладів ресторанного господарства в умовах карантинних обмежень»
  • У Вінницькому торговельно-економічному інституті КНТЕУ відбувся семінар на тему: «Особливості збутової політики туристичного підприємства»
  • У ВТЕІ КНТЕУ проведено круглий стіл на тему «Сучасні кулінарні тренди в ресторанному бізнесі»
  • У ВТЕІ КНТЕУ проведено відкрите засідання наукового гуртка «Кондитер-клас»
  • У ВТЕІ КНТЕУ проведено відкрите засідання студентського наукового гуртка «Школа туристичної індустрії»
  • У ВТЕІ КНТЕУ відбулося відкрите засідання дискусійного клубу «Індустрія гостинності: сучасний стан та перспективи розвитку»
  • У ВТЕІ КНТЕУ відбулося відкрите засідання наукового гуртка «Технолог»
  • Науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи та здобувачі вищої освіти взяли участь у вебінарі «Маркетинг – це завжди комплекс дій: від продукту до кінцевого продажу. Головна мета: зробити гостя щасливим»
  • Науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи та здобувачі вищої освіти взяли участь у першій Всеукраїнській галузевій онлайн-конференції «Гостинність і туризм в Україні. Партнерство заради сталого розвитку»
  • Науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи та здобувачі вищої освіти взяли участь у вебінарі «Що і як продавати? Досвід однієї з найпотужніших львівських ресторанних груп»
  • У ВТЕІ ЕНТЕУ відбувся семінар на тему: «Крафтове виноградарство та виноробство: виклики та ризики»
  • Науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи та здобувачі вищої освіти взяли участь у вебінарі «Робимо модуль доставки на своєму сайті, що потрібно ресторану?»
  • Науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи та здобувачі вищої освіти взяли участь у вебінарі «Як ми вижава… працювали в кризу? Міський готель в Києві. Складні рішення і плани на майбутнє»
  • Науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи взяли участь у вебінарі «Феномен Мохамеда. Єгипет чи Україна»
  • Науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи взяли участь у вебінарі «Про ресторан. Як ми бороли кризу. І це не перша! Підбір форматів. Доставка. Об’єднання»
  • У ВТЕІ КНТЕУ відбувся всеукраїнський круглий стіл на тему «Туризм у сучасному місті: виклики та ризики»
  • У ВТЕІ КНТЕУ відбувся майстер-клас на тему: «Порційні десерти для Кенді Бару»
  • У ВТЕІ КНТЕУ відбулися заходи з нагоди святкування Всесвітнього дня туризму
  • Участь викладачів кафедри туризму та готельно-ресторанної справи у роботі Міжнародної науково-практичній конференції «Технологія харчових продуктів і комбікормів»
  • У ВТЕІ КНТЕУ відбувся семінар на тему «Вплив пандемії Covid-19 на розвиток туристичної галузі»
  • м. Вінниця
    21050, вул. Соборна, 87
  • Загальний відділ: (0432) 55-04-06
  • vtei@vtei.edu.ua
  • Приймальна комісія: (0432) 55-04-05; (067) 455-04-05; (063) 055-04-05
  • abiturient@vtei.edu.ua
  • Ми в Telegram

We are social

  • Facebook
  • Youtube
  • Instagram

© 2022 Вінницький торговельно економічний інститут

IceTheme

TPL_TPL_FIELD_SCROLL