- НЕТВО́РКІНГ «ПРАЦЮЄМО ЗАРАДИ МИРУ!»
- Круглий стіл на тему: «Стан та перспективи розвитку індустрії гостинності»
- Науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи взяли участь у кулінарному майстер-класі
- Науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти взяли участь в онлайн-вебінарі «Розробка концепції готелю» від мережі готелів «Ribas Hotels»
- Науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти взяли участь в онлайн-вебінарі «Terra Incognita: Ресторани в час війни» від компанії «Restetika» i проекту «Horeca.Angels»
- Нетворкінг «ПРАЦЮЄМО ЗАРАДИ МИРУ!»
- Науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти взяли участь в онлайн-вебінарі «Як розвивати власний бренд ключових співробітників? Чому важливо бути експертом та до чого тут монетизація?» від мережі готелів «Ribas Hotels»
- Науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти взяли участь в онлайн-вебінарі « Яким має бути сервіс в закладах під час війни?»
- Науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти взяли участь в онлайн-вебінарі «Управлінський облік» від мережі готелів «Ribas Hotels»
- Науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти взяли участь в онлайн-вебінарі «Корпоративна культура» від мережі готелів «Ribas Hotels»
- Науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти взяли участь в онлайн-вебінарі «Формування меню» від мережі готелів «Ribas Hotels»
- Науково-педагогічні працівники кафедри та здобувачі вищої освіти взяли участь у круглому столі «Вплив російського вторгнення в Україну на світовий туризм та майбутнє туристичної професії»
- Науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти взяли участь в онлайн-вебінарі «Інструменти та тенденції в бронюванні готелей» від мережі готелів «Ribas Hotels»
- Секційне засідання «Тенденції розвитку індустрії гостинності та харчової промисловості: регіональний та національний виміри»
- Науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти взяли участь в онлайн-вебінарі «Вау сервіс в готелі» від мережі готелів «Ribas Hotels»
- Проведено семінар на тему: «Кваліфікаційна робота як самостійне наукове дослідження: вимоги до виконання та захисту»
- Відбулося відкрите засідання наукового гуртка «Технолог»
- Відбулося відкрите засідання наукового гуртка «Кондитер-клас»
- Проведено відкрите засідання студентського наукового гуртка «Школа туристичної індустрії» на тему: «Вплив війни на туристичні ресурси України»
- Для здобувачів вищої освіти за спеціальностями 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм» ОС «магістр» було проведено семінар на тему: «Академічна доброчесність»
- Засідання робочої групи з розроблення освітніх програм «Готельно-ресторанна справа» ОС «бакалавр» та «магістр»
- Відбулося об’єднане засідання членів робочих груп із розроблення освітньої програми «Харчові технології» ОС «бакалавр» та освітньої прорами «Рестогранні технології» ОС «магістр»
- Відбулося засідання робочої групи з розроблення освітніх програм «Туризм» ОС «бакалавр» та «Міжнародний туристичний бізнес» ОС «магістр»
- ВТЕІ КНТЕУ взяв участь у науково-практичній конференції "Я безкорисливо служив суспільству... - це було моєю релігією"
- Підписано договір про дуальну освіту з Філією «Птахокомплекс» ТОВ «Вінницька птахофабрика»
- Для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» було проведено навчальні заняття на базі кейтерингової компанії «Щастя є»
- Для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» було проведено навчальні заняття на базі ТОВ «Вінницька птахофабрика»
- У ВТЕІ КНТЕУ відбувся семінар на тему: «Сучасні тенденції розвитку ресторанного бізнесу та відкриття закладів нового формату»
- Здобувачі вищої освіти відвідали дегустацію вин країн Старого та Нового світу
- Науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи пройшли навчання за програмою «LEVEL UP разом з REIKARTZ»
- Науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи взяли участь у семінарі на тему: «Фінансова грамотність керівника»
- У ВТЕІ КНТЕУ відбувся семінар на тему: «Тренди в кейтерингу – що важливо знати і як бути попереду»
- У ВТЕІ КНТЕУ відбувся круглий стіл на тему: «Сучасні вимоги до персоналу закладів готельно-ресторанного господарства»
- Студенти ВТЕІ КНТЕУ відвідали виставку Вінницького обласного краєзнавчого музею «Зброя та військове спорядження: від давнини до сучасності»
- У ВТЕІ КНТЕУ відбувся ярмарок «Кухні народів світу»
- Здобувачі вищої освіти взяли участь в екскурсії підземеллями та катакомбами храму Діви Марії Ангельської
- Науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи пройшли навчання за програмою «Школа гостинності»
- Науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти взяли участь у майстер-класі «Бенто-торт: мистецтво приготування та декорування»
- Науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти взяли участь у семінарі «Ефективне управління закладами ресторанного господарства»
- Науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти ВТЕІ КНТЕУ взяли участь у семінарі «Розвиток гастрономічного туризму на Вінниччині»
- З нагоди Всесвітнього дня туризму відбувся тематичний захід «Вінницький обласний краєзнавчий музей – туристична перлина Поділля»
- Здобувачі вищої освіти за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа» відвідали соціальний ресторан «Коцюбинський 220»
- У Вінницькому торговельно-економічному інституті КНТЕУ відбулися заходи з нагоди Всесвітнього дня туризму
- Студенти ВТЕІ КНТЕУ та науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи взяли участь у семінарі «Впровадження кращих зарубіжних практик у діяльність закладів ресторанного господарства»
- Науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи взяли участь у вебінарі «Як готелі України пережили кризу 2020-2021 рр.».
- Науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи взяли участь у вебінарі «Академічна доброчесність і підготовка навчально-методичних матеріалів»
- Студенти ВТЕІ КНТЕУ відвідали Національний музей-садибу М. І. Пирогова
- Здобувачі вищої освіти та науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи відвідали перший Пироговський пікнік
- Науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи взяли участь у туристичному форумі VinTourism