Заходи кафедри туризму та готельно-ресторанної справи за 2022-2023 н.р.
- Представники інституту з робочим візитом перебували у м. Ріміні (Італія)
- 1 серпня 2023 року відбулося підписання договору про співробітництво з італійським навчальним центром AI Rimini
- Науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи взяли участь в онлайн семінарі-тренінгу «Європейські практики диверсифікації сільського туризму на засадах збалансованості та креативності»
- Для здобувачів вищої освіти проведено гостьову лекцію на тему «Сільський туризм: нормативно-правове забезпечення, стан, тенденції та перспективи розвитку»
- Науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи взяли участь у ІІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Туризм ХХІ століття: глобальні виклики та цивілізаційні цінності»
- Науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи взяли участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації»
- У ВТЕІ ДТЕУ відбувся всеукраїнський круглий стіл на тему «Подієвий туризм як фактор розвитку територій»
- Представники ВТЕІ ДТЕУ взяли участь у круглому столі на тему «Розвиток кластерів сільського зеленого туризму в нових реаліях»
- Для здобувачів вищої освіти проведено гостьову лекцію на тему «Цифровізація як інструмент покращення репутації туристичної дестинації»
- Список амбасадорів Вінницького стандарту гостинності поповнили здобувачі Вінницького торговельно-економічного інституту ДТЕУ
- Представники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи взяли участь у Ukrainian Gastro Show 2023
- Відбулася об’єднане фінальне засідання робочих груп з розроблення освітньо-професійних програм першого та другого рівнів вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології»
- Відбулася об’єднане фінальне засідання робочих груп з розроблення освітньо-професійних програм першого та другого рівнів вищої освіти за спеціальністю 242 «Туризм і рекреація»
- Засідання робочої групи з розроблення освітньо-професійних програм «Готельно-ресторанна справа» ОС «Бакалавр» та «Магістр»
- Відбулося секційне засідання «Тенденції розвитку індустрії гостинності та харчової промисловості: регіональний та національний виміри»
- Для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньою програмою «Ресторанні технології» ОС «магістр» проведено гостьову лекцію
- У рамках вивчення освітньої компоненти «Управління якістю в туризмі» для здобувачів вищої освіти проведено гостьову лекцію
- Підписано декларації про співпрацю з Асоціацією рестораторів та готельєрів і Громадською Спілкою «Gustro Club»
- Для здобувачів вищої освіти за спеціальностями 181 «Харчові технології», 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм» ОС «магістр» було проведено семінар на тему: «Академічна доброчесність як інструмент забезпечення якості вищої освіти»
- Вінницький торговельно-економічний інститут ДТЕУ долучився до проєкту Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу «Подаруй військовому домашнього тепла»
- Здобувачі вищої освіти відвідали Національний музей-садибу М.І. Пирогова
- Здобувачі вищої освіти взяли участь у Міжнародному студентському конкурсі стартапів «TourSystemUkrChallenge»
- Представники інституту взяли участь в онлайн-форумі «Бізнесу про дуальну освіту»
- Науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи та здобувачі вищої освіти взяли участь у Міжнародному туристичному форумі «Туризм в Україні: виклики та відновлення»
- Здобувачі вищої освіти та науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи відвідали ПП «Винний дім Гігінеішвілі»
- Відбувся круглий стіл на тему «Індустрія гостинності та туризму: проблеми та можливості розвитку у (по)воєнний час»
- Проведено виїзні лабораторні заняття на ПрАТ «Вінницький олійножировий комбінат»
- Відбулося відкрите засідання наукового гуртка «Технолог»
- Відбулося відкрите засідання дискусійного клубу «Індустрія гостинності та туризму»
- Науково-педагогічні працівники взяли участь у дводенному онлайн-інтенсиві «ГастроЕволюція»
- Відбулося засідання наукового гуртка «Школа туристичної індустрії»
- Відкрите засідання наукового гуртка «Кондитер-клас»
- Проведено семінар на тему: «Кваліфікаційна робота як самостійне наукове дослідження: виконання, оформлення, захист»
- Науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти взяли участь у семінарі «Нові виробничі технології для підвищення продовольчої безпеки»
- Науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти взяли участь у вебінарі «Як буде розвиватись ресторанний бізнес у 2023? Тенденції та прогнози»
- Науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи взяли участь в онлайн заході «Цифрова трансформація в готелях»
- Для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» ОС «магістр» проведено майстер-клас з приготування кулінарної продукції з використанням THERMOMIX TM6
- У рамках вивчення фахових дисциплін здобувачі вищої освіти за спеціальностями 241 «Готельно-ресторанна справа», 181 «Харчові технології» відвідали ресторан «LOLLA – gastro place»
- Для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» було проведено виїзне лабораторне заняття на виробничих потужностях ТОВ «ВП «Надія-В» (ТМ «Love Luka»)
- Для здобувачів вищої освіти проведено гостьову лекцію на тему «Особливості впровадження на виробництві стандартів з якості та безпечності харчових продуктів»
- Здобувачі вищої освіти відвідали екскурсію архітектурним комплексом «Мури»
- Науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти взяли участь в онлайн-зустріч «Різниця бухгалтерського та управлінського обліку в ресторані»
- Науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи участь у Всеукраїнській онлайн-конференції від Genesis «Інтерактивне навчання. Результати наймасштабнішої співпраці ІТ бізнесу та освіти 2022»
- Науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти взяли участь в онлайн-зустріч «Факапи ресторанних мереж і франшиз»
- Для здобувачів вищої освіти проведено гостьову лекцію на тему «Аналіз управління бізнес-портфелем туристичного підприємства»
- Для здобувачів вищої освіти проведено майстер-клас з приготування святкової випічки «Різдвяний віночок»
- Для здобувачів вищої освіти проведено семінар на тему «Управління сервісом та комунікацією в готелі»
- Науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи та здобувачі вищої освіти взяли участь у ІІ Міжнародній конференції «Розвиток туристичної галузі та індустрії гостинності: проблеми, перспективи, конкурентоздатність»
- Науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи взяли участь в онлайн-зустрічі з директором з продажів ТМ «Chateau Chizay» Олександром Мересієм
- Для здобувачів вищої освіти проведено семінар-тренінг «Ресторанний бізнес в умовах сьогоденних викликів: управління та маркетинг»
- Здобувачі вищої освіти взяли участь у гостьовій лекції «Основи пароконвектоматів: їх функції та роль на кухні закладів ресторанного господарства»
- Здобувачам вищої освіти було проведено практичне заняття у закладі ресторанного господарства «Аудиторія 90»
- Здобувачі вищої освіти відвідали екскурсію підземеллями та катакомбами монастиря капуцинів та костелу Діви Марії Ангельської
- Науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи та здобувачі вищої освіти взяли участь в круглому столі за участю експертів ринку HoReCa
- Відбувся виїзний майстер-клас на тему «Технологія виробництва крафтового хліба»
- Відбувся круглий стіл на тему «Туризм під час війни: реалії та перспективи розвитку»
- Для здобувачів вищої освіти проведено семінар на тему «Заклади ресторанного господарства в умовах війни: управлінський та технологічний аспекти діяльності»
- Науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи та здобувачі вищої освіти взяли участь в онлайн-конференції «Ресторанний ринок України – що буде далі?»
- Науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти взяли участь в онлайн-зустрічі «Ресторанний бізнес в умовах війни»
- Науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти взяли участь в ІІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності»
- Науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти взяли участь у майстер-класі «Сучасне бачення десерту «Павлова»
- Науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти взяли участь у семінарі «Туризм під час війни: реалії та перспективи розвитку»
- Науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти взяли участь у семінарі «Нові часи – нові тренди: ресторанний бізнес в умовах війни»
- Представники ВТЕІ ДТЕУ взяли участь у воркшопі «Цілі сталого розвитку і туризм – світовий досвід»